Αντιεξουσιαστές «πίσω» από τους εμπρησμούς διπλωματικών οχημάτων στη Θεσσαλονίκη

THESSCITY 15.6.2019 | 08:52 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Αντιεξουσιαστές «πίσω» από τους εμπρησμούς διπλωματικών οχημάτων στη Θεσσαλονίκη

THESSNEWS-DESK

Την ευθύνη ανέλαβε η ομάδα «Hot Wheels» με ανάρτηση της σε σελίδα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου. Όπως αναφέρουν η επίθεση έγινε ως ένδειξη αλληλεγγύης σε δύο γυναίκες, μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, που κρατούνται σε φυλακές και πραγματοποιούν απεργία πείνας.

«Tα ξημερώματα της 10ης Ιουνίου τοποθετήσαμε δύο αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς σε δύο διπλωματικά αυτοκίνητα με αποτέλεσμα την καταστροφή τους», αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση.

«Η έμπρακτη επανασταική αλληλεγγύη υψώνει αναχώματα αντίστασης στις διάφορες κατασταλτικές απόπειρες της κυριαρχίας και συνδέει άτυπα τους εξεγερτικούς παραβάτες αυτού του κόσμου, αυτούς και αυτές που έχουν κηρύξει πόλεμο στο υπάρχον. Στον πόλεμο αυτό δεν περιοριζόμαστε σε ενέργειες που αποτελούν απάντηση σε κατασταλτικές μεθοδεύσεις, αλλά εντασσόυμε τη δράση μας σε μία καθημερινή ρήξη με την κοινωνία φυλακή. Η ύπαρξη και μόνο του διάχυτου εξουσιαστικού πλέγματος αποτελεί για μας λόγο να συνεχίσουμε να επιτιθόμαστε» τονίζουν.

«Η άμεση δράση αποτελεί ένα μέσο επίθεσης. Συνωμοτούμε μεταξύ ατομικοτήτων αποδομώντας τα εξουσιαστικά κατάλοιπα που κουβαλάμε μέσα μας, δρώντας αντιιεραρχικά και ενάντια στη λογική της εξειδίκευσης και της ανάθεσης. Στόχος μας είναι η πρόκληση πληγμάτων στους εξουσιαστικούς θεσμούς και τους επικροτητές τους. Θέλουμε μέσα από τα πλήγματα αυτά να δημιουργήσουμε ένα αίσθημα φόβου και να υπενθυμίζουμε κάθε φορά ότι είμαστε εδώ για να το διατηρούμε», προσθέτουν μεταξύ άλλων.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω