Διαπαραταξιακή σύσκεψη και ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης ενόψει των επικείμενων εκλογών

THESSCITY 14.6.2019 | 18:01 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Διαπαραταξιακή σύσκεψη και ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης ενόψει των επικείμενων εκλογών

THESSNEWS-DESK

Διαπαραταξιακή σύσκεψη ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Μαΐου, στις 13.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης .

Στη σύσκεψη έχουν προσκληθεί από πλευράς του Δήμου Θεσσαλονίκης οι εκπρόσωποι των κομματικών συνδυασμών που θα λάβουν μέρος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Θέμα της σύσκεψης θα είναι η κατανομή και ο καθορισμός του τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο.

Ακολούθως, την ίδια ημέρα και στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η 15η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με μοναδικό θέμα στην Ημερήσια Διάταξη:

Συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής για την τήρηση κανόνων δεοντολογίας κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών για την ανάδειξη των μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου του Ιουλίου 2019.

Κατανομή των θέσεων προβολής που διαθέτει ο Δήμος Θεσσαλονίκης και καθορισμός τρόπου χρήσης των χώρων που θα διατεθούν κατά την προεκλογική περίοδο στα πολιτικά κόμματα ή σε συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική προβολή τους.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω