Δανιηλίδης: Οι δεσμεύσεις μας γίνονται πράξη (ΦΩΤΟ)

THESSCITY 14.6.2019 | 15:12 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Δανιηλίδης: Οι δεσμεύσεις μας γίνονται πράξη (ΦΩΤΟ)

ΤHESSNEWS-DESK

Ολοκληρώνεται η ανακατασκευή και ασφαλτόστρωση της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νεάπολη.

«Τα έργα στο δήμο μας θα συνεχισθούν. Είμαστε εδώ και μετά τις εκλογές και θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σταθερά δίπλα στους συνδημότες και συμπολίτες μας δουλεύοντας με συνέπεια για τη διαρκή αναβάθμιση και βελτίωση της ποιότητας ζωής, θα συνεχίσουμε να κάνουμε πράξεις τις δεσμεύσεις μας με στόχο να πηγαίνουμε τον τόπο μας όλο και πιο ψηλά όλο και πιο μπροστά», αναφέρει ο δήμαρχος Νεάπολης- Συκεών Σίμος  Δανιηλίδης.

Το μήνυμα αυτό έστειλε σήμερα από την καρδιά της Νεάπολης ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, ο οποίος, συνοδεία δημοτικών και τοπικών συμβούλων επιθεώρησε τις εργασίες ανακατασκευής και ασφαλτόστρωσης του δεύτερου και τελευταίου τμήματος της οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Έχοντας δίπλα του τη δημοτική σύμβουλο Ιωάννα Αλεξιάδου, την πρόεδρο της Δ.Κ. Νεάπολης Χριστίνα Τερζή και τον συνεργάτη Μηνά Στιντσιούδη, ο δήμαρχος παρακολούθησε την πορεία των εργασιών, ενώ κατά μήκος της οδού είχε θερμές συνομιλίες με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής. 

Οι εργασίες στην Ελ.Βενιζέλου ξεκίνησαν το πρωί κάτω υπό ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Διεύθυνσης Τροχαίας, και αναμένεται να ολοκληρωθούν πριν τη δύση του ήλιου, έχοντας γίνει η απομάκρυνση του φθαρμένου ασφαλτοτάπητα και η επίστρωση του οδοστρώματος με δυο στρώσεις νέας γενιάς αντιολισθηρού ασφαλτοτάπητα. Αυτές αφορούν στο τμήμα από το ύψος της συμβολής της οδού με τη λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου στην πλατεία Ειρήνης (Ρολόι) έως και το πάρκο Ρουμανικών (Νεοχωρίου και Κ.Καραμανλή).

Να σημειωθεί ότι το νότιο τμήμα της οδού ανακατασκευάστηκε και ασφαλτοστρώθηκε σε προηγούμενη φάση υλοποίησης του έργου, παράλληλα με τις εργασίες επί της λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου, η ανακατασκευή και ασφαλτόστρωση της οποίας σχεδόν έχει ολοκληρωθεί, καθώς υπολείπεται ένα μικρό τμήμα της.

Οι παρεμβάσεις αυτές εντάσσονται στο μεγάλο έργο προϋπολογισμού 1.286.000 ευρώ, που καλύπτεται από το δημοτικό ταμείο, και αφορούν στην πλήρη ανακατασκευή και ασφαλτόστρωση του οδικού άξονα που χαράσσεται από την οδόΕλ. Βενιζέλου και τη λεωφ. Ανδρέα Παπανδρέου.

Αυτός ξεκινά από το δήμο Θεσσαλονίκης (οδό Λαγκαδά-12όροφες) και καταλήγει στον κόμβο Κ6 της περιφερειακής οδού και ενώνεται με τη λεωφ. Γεωργίου Παπανικολάου, διασχίζοντας τη Νεάπολη, τις Συκιές και τα Μετέωρα (δήμος Παύλου Μελά), και καθημερινά εξυπηρετεί δεκάδες χιλιάδες οχήματα οδηγώντας προς την περιφερειακή οδό και μεγάλους οικισμούς (Πεύκα, Φίλυρο, Ασβεστοχώρι), όπως επίσης και στα τρία μεγάλα νοσοκομεία της δυτικής Θεσσαλονίκης (Γ.Παπανικολάου, Γ.Παπαγεωργίου, 424ΓΣΝ).

Δείτε τις φωτογραφίες:

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω