Ανοιχτό το ενδεχόμενο για Κάνιας και Σάκχοφ στον ΠΑΟΚ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 13.6.2019 | 13:21 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για Κάνιας και Σάκχοφ στον ΠΑΟΚ

ΤHESSNEWS-DESK

Ο Εβγέν Σάχοφ και ο Χοσέ Κάνιας έχουν καθυστερήσει να απαντήσουν για την παραμονή και την ανανέωση τους στον ΠΑΟΚ, παρά την σημαντική αύξηση αποδοχών που προβλέπεται και για τους δύο.

Η «πόρτα» της Τούμπας, όμως, δεν έκλεισε για τον Ουκρανό και για τον Ισπανό χαφ σύμφωνα με το sfina.gr. Όσο δεν βρίσκουν καλύτερη οικονομικά πρόταση παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο της ανανέωσης των συμβολαίων τους.

Επιμένει να τους θέλει ο Λουτσέσκου

Στον ΠΑΟΚ είναι αλήθεια πως δεν «καίγονται», πλέον, για την παραμονή του Σάχοφ και του Κάνιας στην ομάδα. Μπορούν να βρεθούν νεότεροι αντικαταστάτες τους στις μεταγραφές που θα εξυπηρετήσουν και τον σχεδιασμό για την ηλικιακή ανανέωση του ρόστερ, αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιμένει να τους θέλει στη Τούμπα, με το επιχείρημα ότι έτσι εξασφαλίζεται η σταθερότητα της ομάδας. 

Κι επειδή η διοίκηση κάνει ό,τι της λέει ο προπονητής εάν πουν το «ναι» στις προτάσεις του ΠΑΟΚ ο Κάνιας και ο Σάχοφ θα υπογράψουν τα νέα τους σύμβολα. Αρκεί να το κάνουν φυσικά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα γιατί δεν μπορεί ο αγωνιστικός σχεδιασμός να μένει σε εκκρεμότητα στις θέσεις των χαφ.

Με βάση τις τιμές στην αγορά απ’ ότι φαίνεται δύσκολα ο Σάχοφ θα βρει ετήσιο συμβόλαιο πάνω από τα 700.000 ευρώ που του προφέρει ο ΠΑΟΚ και ο Κάνιας πάνω από τα 500.000 ευρώ αντιστοίχως.

Συνεπώς, οι άνθρωποι του Δικέφαλου του Βορρά θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο να επιστρέψουν αμφότεροι αποδεχόμενοι την πρόταση των «ασπρόμαυρων», όπως ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση του Φερνάντο Βαρέλα. Πολλές φορές οι μάνατζερ… φουσκώνουν τα μυαλά στους παίκτες και μέχρι να το καταλάβουν αυτοί περνάει χρόνος.

Ο 32χρονος Κάνιας ήδη προετοιμάζει το έδαφος της επιστροφής με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ και ο Σάχοφ αναμένει ακόμα την πρόταση από την Ιταλία, που του υποσχέθηκε ο ατζέντης του.
 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω