Νοτοπούλου: Εργάστηκα και προσπαθώ για μία δίκαιη κοινωνία - Στο Δημοτικό συμβούλιο παραμένουμε μαζί

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 12.6.2019 | 23:56 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Νοτοπούλου: Εργάστηκα και προσπαθώ για μία δίκαιη κοινωνία - Στο Δημοτικό συμβούλιο παραμένουμε μαζί

THESSNEWS-DESK

H  Κατερίνα Νοτοπούλου μέσω ανάρτησης στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Facebook» έστειλε το δικό της μήνυμα έπειτα από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της στην Α' Θεσσαλονίκης.

Η κυρία Νοτοπούλου μεταξύ άλλων τονίζει πως «Για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια ο ελληνικός λαός καλείται να εγκρίνει ένα πρόγραμμα για την νέα τετραετία που είναι απαλλαγμένο από την έγκριση της τρόικας. Και αυτό χάρη στις γενναίες προσπάθειες του ελληνικού λαού και την πολιτική που ασκήθηκε από την σημερινή κυβέρνηση. Το μέλλον μας εξαρτάται από τη βούληση των πολιτών». 
 
Επίσης αναφέρει πως έχει μάθει να δίνει μάχες και αυτήν την μάχη θα την δώσει μαζί τους πολίτες, για τους πολίτες για να μην γυρίσει η χώρα μας πίσω.
 
Τέλος κάνει αναφορά και στο Δημοτικό συμβούλιο, υπογραμμίζοντας ότι  «Στο Δημοτικό συμβούλιο παραμένουμε μαζί, η υπεύθυνη δύναμη, η φωνή των πολλών, η ελπίδα που γεννήθηκε στην πόλη».
 
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην ανάρτηση της

Η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου είναι ίσως η πιο σημαντική των τελευταίων δεκαετιών.

Για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια ο ελληνικός λαός καλείται να εγκρίνει ένα πρόγραμμα για την νέα τετραετία που είναι απαλλαγμένο από την έγκριση της τρόικας.

Και αυτό χάρη στις γενναίες προσπάθειες του ελληνικού λαού και την πολιτική που ασκήθηκε από την σημερινή κυβέρνηση.

Το μέλλον μας εξαρτάται από τη βούληση των πολιτών.
Ποιο πρόγραμμα θα εμπιστευτούν και ποιες πολιτικές επιλογές θα κάνουν.

Η προσπάθεια της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ για παλινόρθωση των πολιτικών λιτότητας και περιορισμού των δικαιωμάτων πρέπει να απαντηθεί από όλους μας.

Ανήκω στη γενιά που βίωσε τις πιο σκληρές διαψεύσεις των ονείρων της, στη γενιά που δεν κρύφτηκε από τους αγώνες αλλά μπήκε μπροστά.

Εργάστηκα και προσπαθώ για μία δίκαιη κοινωνία με όποιον τρόπο μπορώ.

Μέσα στην Αριστερά, μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα.

Σήμερα δεν θα αναρωτηθώ για το «τι εφύλαγεν αυτός ο Χαμαιδράκων»;

Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στην Α' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης συντασσόμενη στην προσπάθεια νίκης των ανθρώπων της πόλης έναντι της λήθης, της λιτότητας, του αυταρχισμού.

Της νίκης των πολλών. Για όσα πιστέψαμε, για όσα προσπαθήσαμε, για όσα μπορούμε. Για τον Δίκαιο Αγώνα.

Γιατί έχω μάθει να δίνω μάχες. Και αυτήν την μάχη θα την δώσουμε μαζί. Μαζί με τους πολίτες,για τους πολίτες, για να μην γυρίσει η χώρα μας πίσω.

Τώρα αποφασίζουμε για τις ζωές μας!

Υγ. Στο Δημοτικό συμβούλιο παραμένουμε ΜΑΖΙ, η υπεύθυνη δύναμη, η φωνή των πολλών, η ελπίδα που γεννήθηκε στην πόλη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με Νοτοπούλου και Γιαννούλη τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ - Όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές σε Α' και Β' Θεσσαλονίκης

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω