Νέα Δημοκρατία κατά Αχτσιόγλου για το βίντεο περί «οδοστρωτήρα»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 12.6.2019 | 18:18 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Νέα Δημοκρατία κατά Αχτσιόγλου για το βίντεο περί «οδοστρωτήρα»

THESSNEWS-DESK

Δριμεία επίθεση προς την Έφη Αχτσίογλου για το βίντεο περί «οδοστρωτήρα», εξαπολύει με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και καλεί όλα τα κανάλια προβάλουν όποια αποσπάσματα επιθυμούν από την τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη στη συνάντησή τους με τους παραγωγικούς φορείς της Κω.

 «Η μελλοντική εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Έφη Αχτσιόγλου έχασε σήμερα την ψυχραιμία της, όταν με βίντεο που προέβαλε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha καταρρίφθηκαν ενώπιόν της τα fake news που διακινεί ο ΣΥΡΙΖΑ και η ίδια για την δήθεν επταήμερη εργασία», αναφέρει αρχικά η Νέα Δημοκρατία στην  ανακοίνωσή της.

Παράλληλα, η Πειραιώς σημειώνει πως στη συνολική τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που προέβαλε ο Alpha, από πουθενά δεν προέκυψε καμία απολύτως αναφορά «για τη δήθεν επταήμερη εργασία, όπως θέλησαν για μια ακόμη φορά να διακινήσουν τα τρολς του ΣΥΡΙΖΑ με κοπτοραπτική».

«Ενοχλημένη η κ. Αχτσιόγλου που καταρρίφθηκαν τα fake news της, αξίωσε εκ των υστέρων απ’ όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς να αναμεταδώσουν το ψεύτικο μονταρισμένο βίντεο του Μαξίμου, στο οποίο ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται τάχα να απαντά σε επιχειρηματία για το συγκεκριμένο θέμα, κάτι που δεν συνέβη ποτέ», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Υπερθεματίζουμε του αιτήματος της κ. Αχτσιόγλου» προσθέτει επίσης η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας και καλεί όλα τα τηλεοπτικά κανάλια να προβάλουν όποια αποσπάσματα επιθυμούν από την τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη στη συνάντησή τους με τους παραγωγικούς φορείς της Κω.

«Έτσι, όλοι πια θα καταλάβουν τις μεθόδους με τις οποίες η απερχόμενη κυβέρνηση εξακολουθεί να κατασκευάζει fake news, αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει το μήνυμα που της έστειλαν οι πολίτες στις πρόσφατες εκλογές», καταλήγει η Πειραιώς.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω