Οι Argo επιστρέφουν δισκογραφικά με το «Είμαι εδώ» (VIDEO)

PEOPLE 12.6.2019 | 17:33 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Οι Argo επιστρέφουν δισκογραφικά με το «Είμαι εδώ» (VIDEO)

THESSNEWS-DESK

Οι Argo ,το συγκρότημα που εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision Song Contest το 2016,επιστρέφει δισκογραφικά με νέο τραγούδι και Video Clip απο τη Spark Records .

Ο τίτλος του "Είμαι εδώ" και σήμερα κυκλοφόρησε το πρώτο teaser ενώ το βίντεο κλιπ αναμένεται να κυκλοφορήσει  σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες την Πέμπτη 20 Ιουνίου.

Το συγκρότημα

Οι Argo είναι το συγκρότημα που εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision το 2016, στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Ερμήνευσαν το "Utopian Land" στον πρώτο ημιτελικό στις 10 Μαίου, αλλά δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό της 14ης Μαίου. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά μετά την εισαγωγή των ημιτελικών το 2004, όπου η Ελλάδα δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό.

Τα έξι μέλη του συγκροτήματος είναι: Χριστίνα Λαχανά στα φωνητικά, Μαρία Βενετικίδου επίσης στα φωνητικά, Βλαδίμηρος Σοφιανίδης στα φωνητικά, Κώστας Τοπούζης στην ποντιακή λύρα, Ηλίας Κεσίδης στα κρουστά και Αλέκος Παπαδόπουλος στο νταούλι.

«Μεγάλο μπράβο στην Κατερινούλα Ντούσκα γιατί έκανε πολύ καλή δουλειά»

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως το το συγκρότημα που εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision 2016, συνάντησε η κάμερα του Happy Day και η Ελένη Μουστάκη, λίγες ημέρες πριν.

Ερωτηθείς για το πως κρίνουν τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision με την Κατερίνα Ντούσκα απάντησαν «επειδή το περάσαμε και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι, ένα μεγάλο μπράβο στην Κατερινούλα Ντούσκα γιατί έκανε πολύ καλή δουλειά. Λίγο μπορεί να μας αδίκησαν κιόλας, νομίζω. Δεν άξιζε τόσο χαμηλή θέση η Ελλάδα φέτος».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω