Νέα 24ωρη απεργία έξω από την εταιρεία Mellon

THESSCITY 12.6.2019 | 16:50 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Νέα 24ωρη απεργία έξω από την εταιρεία Mellon

THESSNEWS-DESK

 Σε νέα 24ωρη απεργία προχώρησαν σήμερα το σωματείο εργαζομένων από την εταιρία Mellon.

«Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργιακή μας συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της εταιρείας την Τετάρτη 12 Ιουνίου, στην οποία θα παρευρεθεί αντιπροσωπεία των εργαζομένων από την Θεσσαλονίκη», αναφέρουν χαρακτηριστικά στην σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη που με αυτοθυσία και αυταπάρνηση συνεχίζουμε τον πολυήμερο αγώνα μας για την υπογραφή Επιχειρησιακής Σύμβασης για όλους τους εργαζόμενους και με βάση τις δικές μας ανάγκες . Όλους αυτούς τους συναδέλφους που όχι μόνο δεν "λύγισαν" μπροστά στις δυσκολίες του αγώνα και τους εκβιασμούς της εργοδοσίας, αλλά με μεγαλύτερη ορμή και αποφασιστικότητα απάντησαν με την απόφαση τους για νέα Απεργία στις 12/6 απέναντι στην αδιάλλακτη στάση της εργοδοσίας.

Η τελευταία Γενική μας Συνέλευση (Τρίτη 11/6) ήταν ακόμα πιο μαζική, περισσότεροι συνάδελφοι συμμετείχαν στην απεργιακή συγκέντρωση από το πρωί και ομόφωνα σχεδόν αποφασίστηκε η συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων για τέταρτη μέρα.

Η προκλητική κίνηση της εργοδοσίας να κολλήσει ανακοίνωση στη τζαμαρία της εισόδου έξω από την οποία ήταν συγκεντρωμένοι οι εργαζόμενοι αγνοώντας το αίτημα του ΔΣ του Σωματείου που από νωρίς το πρωί ζήτησε νέα συνάντηση για να συνεχιστεί η διαπραγμάτευση, εξόργισε περισσότερο τους εργαζόμενους. Πολύ περισσότερο, που μέσα από την ανακοίνωση αυτή η εργοδοσία ζητούσε από τους εργαζόμενους να δεχτούν την πρόταση της και να γυρίσουν στη δουλειά, αγνοώντας σχεδόν εξ’ ολοκλήρου τα αιτήματα των εργαζομένων.

Συνάδελφοι, δεν συμβιβαζόμαστε με ψίχουλα, όταν ο Όμιλος βγάζει τεράστια κέρδη στις πλάτες μας και μόλις προχθές βραβεύτηκε σε διοργάνωση του ΣΕΒ και του Υπουργείου Οικονομίας ως μία από τις ισχυρότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα με βάση τα οικονομικά της στοιχεία και τον ισολογισμό.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για τα αυτονόητα δικαιώματα μας

Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργιακή μας συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της εταιρείας την Τετάρτη 12 Ιουνίου, στην οποία θα παρευρεθεί αντιπροσωπεία των εργαζομένων από την Θεσσαλονίκη.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω