Σουρωτήρι το ΑΧΕΠΑ λέει η ΠΟΕΔΗΝ- Ήταν η τέταρτη ληστεία στα ATM

THESSCITY 12.6.2019 | 15:38 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Σουρωτήρι το ΑΧΕΠΑ λέει η ΠΟΕΔΗΝ- Ήταν η τέταρτη ληστεία στα ATM

THESSNEWS-DESK

Για τέταρτη ένοπλη ληστεία στα ΑΤΜ της τράπεζας εντός του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ.

Τονίζουν πως έχουν επισημάνει πολλάκις την παραβατικότητα και την ανομία που επικρατεί στο ΑΧΕΠΑ ενώ αναφέρουν πως οι ληστές εκμεταλλεύτηκαν  Πανεπιστημιακό άσυλο και την έλλειψη φύλαξης.

«Πότε η Διοίκηση θα πάρει μέτρα;;; Όταν θρηνήσουμε θύματα!!!», διερωτάται η ΠΟΕΔΗΝ στην ανακοίνωση και καταλήγει «δε συγκινούνται από αστέγους, κλοπές αυτοκινήτων, βανδαλισμούς, ληστείες. Θα θρηνήσουμε θύματα και το μόνο μέλημα της Διοίκησης είναι να καταγγέλλει την ΠΟΕΔΗΝ ότι επισημαίνει την ανομία και τη παραβατικότητα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Έχουμε πολλές φορές επισημάνει την παραβατικότητα και την ανομία που επικρατούν στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης. Εκμεταλλευόμενοι οι ληστές το Πανεπιστημιακό άσυλο, την έλλειψη φύλαξης (6 φύλακες για όλο το 24ωρο στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ) αλωνίζουν!!!

Η σημερινή κινηματογραφική ένοπλη ληστεία το μεσημέρι μπροστά στα μάτια ασθενών και προσωπικού από ψεύτικους «μασκαράδες» γιατρούς, ήταν η τέταρτη. Οι προηγούμενες ήταν προς το προσωπικό την ώρα που έβγαζε χρήματα από τα ΑΤΜ. Οι ληστές αδίστακτοι χτυπάνε τα ΑΤΜ που βρίσκονται στο σαλόνι μέσα από τις δύο κεντρικές εισόδους του Νοσοκομείου μπροστά στα μάτια πολλών ασθενών, συνοδών και προσωπικού.

Πότε η Διοίκηση θα πάρει μέτρα;;; Όταν θρηνήσουμε θύματα!!!

Δεν συγκινούνται από αστέγους, κλοπές αυτοκινήτων, βανδαλισμούς, ληστείες. Θα θρηνήσουμε θύματα και το μόνο μέλημα της Διοίκησης είναι να καταγγέλλει την ΠΟΕΔΗΝ ότι επισημαίνει την ανομία και τη παραβατικότητα

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω