Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο δήμο Θέρμης (ΦΩΤΟ)

THESSCITY 12.6.2019 | 13:43 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο δήμο Θέρμης (ΦΩΤΟ)

ΤHESSNEWS-DESK

Με την ολοκλήρωση των εκπαιδευτικών επισκέψεων ξεκινά η ελεύθερη, δωρεάν και καθημερινή χρήση του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής από τις 15 Ιουνίου  για όλα τα παιδιά στο δήμο Θέρμης.

Συγκεκριμένα με στόχο να συνεχιστεί με την ίδια επιτυχία το πολύ σημαντικό έργο που υλοποιείται στον τομέα της κυκλοφοριακής αγωγής, ξεκίνησαν οι πρώτες επισκέψεις σχολείων στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Θέρμης, που βρίσκεται ξανά σε λειτουργία ύστερα από την ολοκλήρωση των απαραίτητων εργασιών συντήρησης και ευπρεπισμού.

Το Πάρκο θα λειτουργήσει έως την λήξη της σχολικής χρονιάς μόνο για εκπαιδευτικές επισκέψεις σχολείων κατά τις πρωινές ώρες κατόπιν ραντεβού. Αξίζει να σημειωθεί,  ότι από τις 15 Ιουνίου το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής θα βρίσκεται στην διάθεση των μικρών φίλων του δήμου μας, κατά τις ώρες 18:30-21:30 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής . Το πάρκο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-12 ετών και η είσοδος είναι δωρεάν.

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του δήμου Θέρμης διαθέτει ολοκαίνουργιο εξοπλισμό που αποτελείται από ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, ποδήλατα διαφόρων μεγεθών, κράνη κ.α. που πληρούν τις προδιαγραφές εξοπλισμού για πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής, όπως αυτές συντάχθηκαν από την επιστημονική ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διαβιβάστηκαν στην υπηρεσία μας με το υπ’αρ. Πρωτ. ΠΚΑ-47530/4356/26-6-2018 έγγραφο της Διεύθυνσης Οδικής κυκλοφορίας & Ασφάλειας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Δείτε τις φωτογραφίες:

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω