Αυτοί είναι οι νέοι δήμαρχοι στην Θεσσαλονίκη

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 12.6.2019 | 07:36 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Αυτοί είναι οι νέοι δήμαρχοι στην Θεσσαλονίκη

THESSNEWS

Πρωτοφανές για τα ελληνικά αυτοδιοικητικά δεδομένα η μαζική ήττα νυν δημάρχων στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στο νομό Θεσσαλονίκης. Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη Κυριακή κατάφεραν να εκλέγουν οι Λάζαρος Κυρίζογλου (Αμπελοκήπων-Μενεμένης), Σίμος Δανιηλίδης (Νεάπολης-Συκεών), Ιγνάτιος Καϊτεζίδης (Πυλαίας-Χορτιάτη), Θεόδωρος Παπαδόπουλος (Θέρμης) και Διαμαντής Λιάμας (Βόλβης).

Οι νυν δήμαρχοι που ζήτησαν ξανά την ψήφο των δημοτών τους ήταν οι Μίμης Φωτόπουλος στο Δέλτα, Αστέριος Γαβότσης στο Ωραιόκαστρο, Θεοδόσης Μπακογλίδης στην Καλαμαριά, Γιάννης Μαυρομάτης στον Θερμαϊκό και ο Δημήτρης Δεμουρτζίδης στο Παύλου Μελά. Όλοι τους, πλην του τελευταίου, υπέστησαν οδυνηρές ήττες πάρα το γεγονός ότι στις περισσότερες περιπτώσεις πήραν το μεγαλύτερο ποσοστό στον πρώτο γύρο και θα έχουν μεγαλύτερο αριθμό αιρετών στο δημοτικό συμβούλιο.

Παράλληλα, στους δήμους Λαγκαδά, Κορδελιού-Ευόσμου (εκεί ο νυν δήμαρχος Π. Σούλας έχασε από τον πρώτο γύρο καθώς βγήκε τρίτος) και Χαλκηδόνος από την 1η Σεπτεμβρίου το γραφείο δημάρχου θα έχει νέο «ένοικο».

 

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΕΡΒΑΣ 

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Πατέρας του ο Βασίλης Ζέρβας, πολιτικός μηχανικός και μητέρα του η Λιλίκα Ωρολογά-Ζέρβα, φιλόλογος.

Αποφοίτησε από το Πειραματικό Σχολείο και το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ως αριστούχος. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές ως υπότροφος στο πανεπιστήμιο Μπράουν στις ΗΠΑ.
Από το 1990, που ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία, ζει και εργάζεται ως πολιτικός μηχανικός και επιχειρηματίας στη Θεσσαλονίκη.

Την περίοδο 1994-1997 ήταν αιρετό μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ και, ως τεχνικός σύμβουλος, υπεύθυνος για την ανέγερση του κλειστού γηπέδου στον Φοίνικα και υπεύθυνος διεθνών σχέσεων του καλαθοσφαιρικού τμήματος που πρωταγωνιστούσε σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από τον Απρίλιο του 2010 έως το Μάρτιο του 2016 διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Αττικό Μετρό Α.Ε.

Σε συνέχεια της εκλογής του ως δημοτικός σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης με την παράταξη «Πρωτοβουλία-Γ. Μπουτάρης» ανέλαβε, τον Ιανουάριο του 2011, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων. Από τότε ήταν υπεύθυνος για μια σειρά περιβαλλοντικών έργων και δράσεων, όπως η υποψηφιότητα της Θεσσαλονίκης για Πράσινη Πρωτεύουσα της Ευρώπης-2014, η ίδρυση του «Δικτύου Ελληνικών Πράσινων Πόλεων», η διοργάνωση του «Green Party» κ.α.

Τον Ιανουάριο του 2013 ανέλαβε καθήκοντα ως αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Θεσσαλονίκης και μόνιμος αναπληρωτής του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Στις δημοτικές εκλογές του 2014 κέρδισε εκ νέου την εμπιστοσύνη των συνδημοτών του διπλασιάζοντας τις ψήφους του, και ανέλαβε από τον Σεπτέμβριο του 2014 έως τον Φεβρουάριο του 2015, αντιδήμαρχος Κινητοποίησης των Πολιτών, Νεολαίας και Αθλητισμού.

Τον Φεβρουάριο του 2015, ύστερα από διαφωνία με τον δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης, Γ. Μπουτάρη, παραιτήθηκε από το αξίωμα του αντιδημάρχου.
Από τον Αύγουστο του 2011 ως τον Δεκέμβριο του 2014 διετέλεσε πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου (Ε.Τ.Ο.Σ.) της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, η Κ.Ο.Θ. έδωσε σειρά συναυλιών σε αστικούς και περιφερειακούς χώρους (πλατείες, γυμναστήρια, ανοικτά θέατρα) και προσέφερε τη μουσική της αρτιότητα σε ακροατές που δεν είχαν τριβή με την κλασσική και έντεχνη μουσική ενώ θεσπίσθηκε η διοργάνωση των τακτικών συναυλιών της Κ.Ο.Θ. στην αίθουσα τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με δωρεάν παρακολούθηση για φοιτητές και ακαδημαϊκό προσωπικό.

Το Νοέμβριο του 2013 εκλέχτηκε μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας.
Στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 ήταν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Α’ περιφέρειας Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας σε μη εκλόγιμη-τιμητική θέση.

Το 2017 αποχώρησε από την παράταξη «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» και παρέμεινε ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Τον Οκτώβριο του 2018 ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Στις 2 Ιουνίου 2019 εκλέχθηκε δήμαρχος Θεσσαλονίκης με ποσοστό 66,79%.

 

 

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Ο Γιάννης Ιωαννίδης είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πολιτικό Τμήμα του πανεπιστημίου Αθηνών. Ήταν ενεργό στέλεχος του φοιτητικού κινήματος την δεκαετία του ’80 ενώ από το 1988 έως σήμερα αποτελεί μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Διετέλεσε επί 27 έτη, έως το 2017, διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος δ.σ., μέτοχος της ανώνυμης εταιρίας εμφιάλωσης και εμπορίας μεταλλικού νερού «Σουρωτή», όπου επετεύχθησαν τα παρακάτω:
• Ο κύκλος εργασιών της «Σουρωτής» από 400.000 ευρώ εκτοξεύθηκε στα 16.000.000 εκατομμύρια ευρώ
• Δημιουργήθηκαν δύο νέα εργοστάσια εμφιάλωσης ευρωπαϊκών προδιαγραφών
• Επιτεύχθηκε για πρώτη φορά πανελλαδική κάλυψη της αγοράς με ταυτόχρονη εξαγωγική δραστηριότητα σε 19 χώρες του πλανήτη
• Κατέκτησε θέση leader με μερίδιο αγοράς πάνω από 50% στον κλάδο των φυσικών μεταλλικών νερών

Σήμερα δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα της αγροτοδιατροφής και του τουρισμού. Από την 1η Σεπτεμβρίου θα είναι ο δήμαρχος Δέλτα.

 

 

ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΜΑΣΛΗΣ

Ο Γιώργος Τσαμασλής γεννήθηκε το 1960 στο Μεσημέρι Θεσσαλονίκης. Σπούδασε στη σχολή εργοδηγών μηχανολόγων. Είναι πατέρας δύο παιδιών.

Ο νέος δήμαρχος Θερμαϊκού συμπλήρωσε ήδη 25 γόνιμα χρόνια στο χώρο της αυτοδιοίκησης έχοντας αποκομίσει τη δική του πολύτιμη εμπειρία για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν οι εκπρόσωποι των τοπικών κοινωνιών να συμβάλουν στην βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

Το 1994 σε ηλικία 34 ετών εκλέγεται νομαρχιακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης στην πρώτη αιρετή διοίκηση της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης.

Το 1998 επανεκλέγεται για δεύτερη συνεχή φορά νομαρχιακός σύμβουλος στη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης.

Το 2002 επανεκλέγεται για τρίτη συνεχή φορά νομαρχιακός σύμβουλος στη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης αναλαμβάνοντας την θέση του αντινομάρχη Ανάπτυξης και Εμπορίου.

Το 2006, στις τελευταίες νομαρχιακές εκλογές, επανεκλέγεται για τέταρτη συνεχή φορά νομαρχιακός σύμβουλος στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκης αναλαμβάνοντας αυτή την φορά την θέση του αντινομάρχη Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας αλλά και την αντινομαρχία Τουρισμού. Παράλληλα, αναλαμβάνει την θέση του συντονιστή νομαρχιακού έργου.

Το 2010 στις πρώτες περιφερειακές εκλογές με το σύστημα Καλλικράτης εκλέγεται δεύτερος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας ανάμεσα σε όλους τους συνυποψηφίους του, λαμβάνοντας 20.450 ψήφους.

Το 2013 εκλέγεται αντιπεριφερειάρχης μητροπολιτικής ενότητας Θεσσαλονίκης, με περιφερειάρχη τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Παράλληλα, εκλέγεται πρόεδρος στον Οργανισμό Τουρισμού της Θεσσαλονίκης, όπου παραμένει έως το 2015.

Το 2014 κατέρχεται ως επικεφαλής του συνδυασμού «Θερμαγικός» στις δημοτικές εκλογές και καταλαμβάνει την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ποσοστό 35% . Μεταξύ άλλων, κατείχε τη θέση του προέδρου ποδοσφαιρικής ερασιτεχνικής ομάδας επί σειρά ετών, ενώ είναι μέλος της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων.

 

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΔΑΜΑΝΕΛΗΣ

Ο Γιάννης Δαρδαμανέλης γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου του 1980. Αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικών Έργων Υποδομής στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης κι έπειτα συνέχισε τις σπουδές του στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης απ’ όπου αποφοίτησε το 2007. Εν συνεχεία, παρακολούθησε επιτυχώς τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών «Υδραυλικά Έργα και Περιβάλλον» του Δ.Π.Θ. το 2008 και «Προστασία Περιβάλλοντος και Βιώσιμη Ανάπτυξη» του Α.Π.Θ. το 2010, εμβαθύνοντας σε θέματα ενεργειακής αναβάθμισης υφιστάμενων κτιριακών υποδομών, αλλά και προστασίας του περιβάλλοντος.

Είναι αξιοσημείωτο το ενδιαφέρον του για κοινωνικές, περιβαλλοντικές, αθλητικές και γενικότερα συλλογικές δράσεις. Επί σειρά ετών υπήρξε ναυτοπρόσκοπος και ενεργό μέλος των οργάνων εκπροσώπησης. Εδώ και μια δεκαετία ασχολείται ως ελεύθερος επαγγελματίας πολιτικός μηχανικός, με γραφείο μελετών-κατασκευών, που δραστηριοποιείται κυρίως στην περιοχή της Καλαμαριάς. Εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του αείμνηστου Βασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλυνν) στις δημοτικές εκλογές του 2010 και του καθηγητή και αθλητή Στέλιου Ματσαρίδη το 2014. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών αντιπρόεδρος στην επιτροπή ποιότητας ζωής του Δήμου.

Ο Γιάννης Δαρδαμανέλης είναι παντρεμένος με την οικονομολόγο Ιωάννα Χατζηκυριάκου κι έχουν ένα κοριτσάκι, την τετράχρονη Αργυρώ.

 

 

ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Γεννήθηκε στο Παλαιόκαστρο, ανήμερα της εορτής του Αγίου Δημητρίου, το 1983. Απόφοιτος του ενιαίου λυκείου Ωραιοκάστρου, πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ και του πανεπιστημίου του Σαλτσμπουργκ της Αυστρίας.

Κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων, ο ένας στον τομέα των Διεθνών Σχέσεων (Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου) κι ο έτερος στην Πολιτική και Οικονομία της Σύγχρονης Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας).

Ταξίδεψε από το Πεκίνο και τη Σαγκάη μέχρι τη Νέα Υόρκη και το Κάιρο, καθώς και σε πολλές πόλεις της Ευρώπης, συμμετέχοντας σε προγράμματα προσομοίωσης  των οργάνων των Ηνωμένων Εθνών και ήρθε σε επαφή με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, αποκομίζοντας μοναδικές εμπειρίες. Η ίδρυση της Ενεργούς Δημοκρατικής Ομάδας Νέων και η έκδοση του νεανικού περιοδικού Fresh Minds, δημιουργήθηκαν ως απότοκος  του ανήσυχου νεανικού πνεύματος της εποχής.

Κάθισε στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου σε ηλικία 24 ετών, από το 2007 μέχρι το 2010 και ξανά από το 2011 μέχρι το 2012. Αποδέχθηκε δυο φορές, το 2009 και το 2012, την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας και συμπεριλήφθηκε στα ψηφοδέλτια του κόμματος στη Β’ Θεσσαλονίκης.

Ίδρυσε με τον αδερφό του Κώστα, το 2006, επιχείρηση στον χώρο των κοινωνικών εκδηλώσεων, όπου και δραστηριοποιείται έκτοτε επαγγελματικά. Παράλληλα, λόγω της εμπειρίας του στον χώρο της υγείας, συμμετέχει ιδρυτικά και συμβουλευτικά σε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον ευρύτερο ιατρικό τομέα.

 

ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ

Ο Γιάννης Ταχματζίδης κατάγεται από το χωριό Βασιλούδι του δήμου Λαγκαδά. Απόφοιτος της σχολής αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, γιατρός-καρδιολόγος και διδάκτορας του ΑΠΘ. Πρώην γενικός αρχίατρος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Διετέλεσε επί σειρά ετών διοικητής σε διάφορες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. πριν γίνει γιατρός. Υπηρέτησε στο Κεντρικό Ιατρείο της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη. Υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης στο Τμήμα Αθλητιατρικής του ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ καθώς και στο Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Καθηγητής στις σχολές της Αστυνομικής Ακαδημίας. Μετεκπαιδεύτηκε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Επί σειρά ετών γιατρός στις αθλητικές ομάδες της ΕΛ.ΑΣ. Ιδρυτικό μέλος της Αερολέσχης Κατερίνης. Μέλος του Συλλόγου Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης.

Πρώην αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής στον δήμο Λαγκαδά. Πρώην αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και νυν περιφερειακός σύμβουλος, πρώτος σε σταυρούς στην Κ. Μακεδονία.

 

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Σταύρος Αναγνωστόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 30 Μαρτίου 1970. Γιος του παλιού αυτοκινητιστή Δημητρίου Αναγνωστόπουλου από τον Άγιο Αθανάσιο και της Παγώνας Βλαϊκίδου από τα Κουφάλια.

Αποφοίτησε από το λύκειο Αγίου Αθανασίου και στη συνέχεια σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απ’ όπου πήρε το δίπλωμα του πολιτικού μηχανικού το 1994. Υπηρέτησε στο στρατό ως έφεδρος αξιωματικός του Μηχανικού.

Διατηρεί τεχνικό γραφείο στον Άγιο Αθανάσιο ως μελετητής δημοσίων και ιδιωτικών έργων, με μεγάλη εμπειρία στη σύνταξη και υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης έργων από ευρωπαϊκά και περιφερειακά προγράμματα. Είναι παντρεμένος με την οικονομολόγο Αικατερίνη Γισδάκη και πατέρας δύο μαθητριών, της Χρυσούλας και της Δήμητρας.

Έχει συμμετάσχει σε διάφορες διοικητικές θέσεις αποκτώντας σημαντική εμπειρία.

Διετέλεσε:
• Πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών Πολιτικών Μηχανικών.
• Μέλος της κοσμητείας της Πολυτεχνικής Σχολής.
• Μέλος της συγκλήτου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
• Δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του δήμου Αγίου Αθανασίου.
• Αντιπρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης του δήμου Αγίου Αθανασίου.
• Μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Υ.Α.Θ. Παγίων.
• Μέλος του δ.σ. του φορέα διαχείρισης Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα.

Σήμερα εξακολουθεί να δραστηριοποιείται στην Επιτροπή Διαβούλευσης του δήμου Χαλκηδόνος, στο χώρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου και του συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης, του οποίου είναι μέλος. Επίσης, συμμετέχει στον Σύνδεσμο Ανατολικορωμυλιωτών Θεσσαλονίκης και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Αθανασίου, συμβάλλοντας στην προσπάθεια για την διατήρηση των παραδόσεων και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

 

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ

ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΜΑΝΔΑΛΙΑΝΟΣ

Γεννήθηκε πριν από 48 χρόνια στο κέντρο του παλιού Ευόσμου και είναι γιος του Αλέξανδρου Μανδαλιανού (πρώην δημοτικού συμβούλου και αντιδημάρχου) και της Βασιλικής Καρβουνίδου.

Μαθητεύοντας διαδοχικά στο 1ο δημοτικό και στο 2ο γυμνάσιο Ευόσμου, ολοκλήρωσε τη βασική του εκπαίδευση στο 2ο λύκειο Ευόσμου και πέρασε το 1988 στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αποφοίτησε και ορκίστηκε γιατρός τον Ιούλιο του 1994.

Ακολούθησε η στρατιωτική του θητεία στην Άρτα και στο Κ. Νευροκόπι Δράμας, ως ιατρός του 518 Τάγματος Πεζικού. Κατόπιν υπηρέτησε ως αγροτικός ιατρός στο Άδενδρο Θεσσαλονίκης. Ειδικεύθηκε ως ειδικός παθολόγος επί 5 χρόνια, εργαζόμενος πρώτα στο νοσοκομείο Ειδικών Παθήσεων Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Από τον Ιανουάριο του 2003 απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας κι έκτοτε διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στον Εύοσμο.

Τον Αύγουστο του 1999 παντρεύτηκε την παιδαγωγό Θένα Νοταρίδου, με την οποία απέκτησε δύο κόρες, την Βασιλική και την Παρασκευή. Από μικρή ηλικία υπήρξε μέλος της Χριστιανικής Νεανικής Κίνησης Ευόσμου (Κατακόμβης), όπου επί πολλά έτη προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες του ως κατηχητής, ομαδάρχης στις κατασκηνώσεις, διδάσκοντας στα φροντιστήρια και μετέχοντας σε εκδηλώσεις και θεατρικές παραστάσεις. Τελευταία του ενασχόληση η θητεία ως υπεύθυνος της Ενοριακής Τράπεζας Αίματος.

Είναι επίσης μέλος του Ιατροκοινωνικού Τμήματος της Πανελλήνιας Ένωσης Καππαδοκικών Σωματείων, όπου αφιλοκερδώς κατά διαστήματα εξετάζονται κάτοικοι απομακρυσμένων χωριών, ακόμη κι έως την Κρήτη. Εδώ και 5 χρόνια, από την ίδρυση του Κοινωνικού Ιατρείου του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, εξυπηρετεί ανελλιπώς πολλούς συνδημότες οι οποίοι στα δύσκολα χρόνια βρέθηκαν σε ανάγκη παροχής υγείας.
 

 

Από το φύλλο της THESSNEWS #161 (08/06/2019-09/06/2019)

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω