Ποιος χαρακτήρας του La casa de Papel είστε σύμφωνα με το ζώδιό σας;

THESSLIFE 6.6.2019 | 10:50 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ποιος χαρακτήρας του La casa de Papel είστε σύμφωνα με το ζώδιό σας;

ΤHESSNEWS-DESK

Η τέλεια ληστεία πιθανότατα απαρτίζεται από έναν εξαιρετικά ευφυή και κάπως μυστήριο «εγκέφαλο», μια ατίθαση νεαρή –που συχνά ερωτεύεται άτομα του «κύκλου» της-, έναν εξαιρετικά εκκεντρικό πλην ιδιότροπο αρχηγό και μερικά εξίσου ενδιαφέρουσα μέλη. Ίσως κάποιον με προβλήματα δέσμευσης ή συσσωρευμένο θυμό. Αδιαμφισβήτητα, η τέλεια ληστεία ακούει στο όνομα La casa de Papel, ή αν θέλουμε να το θέσουμε με απλούς όρους: της σειράς που έχει παρακολουθήσει η μισή Ελλάδα –στατιστικά μιλώντας.

Καλοκαίρι, παραλία και γευστικά cocktails. Ο μόνος λόγος για να αρνηθείτε ένα τέτοιο σκηνικό είναι, μάλλον, για να παρακολουθήσετε το πρώτο επεισόδιο της ισπανικής παραγωγής, μέσα από τη συχνότητα του Netflix. Στις 19 Ιουλίου κάνει πρεμιέρα η νέα σεζόν που θα δώσει τέλος στην ανυπομονησία των fans και θα ξετυλίξει ένα νέο κουβάρι, μιας ιστορίας γεμάτη δράση, σασπένς και ανατροπές.

Έχετε αναρωτηθεί ποιο gang member θα ήσασταν σύμφωνα με το ζώδιό σας; Τι κοινά μοιράζεστε με τους αγαπημένους σας χαρακτήρες; Βρήκαμε το alter ego σας, ώστε να προλάβετε να διαλέξετε «στρατόπεδα», όπως αρμόζουν τα άστρα.

Διαβάστε περισσότερα στο GLOW.GR

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω