Συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες συντήρησης από σήμερα στη Μουδανίων

THESSCITY 24.5.2019 | 06:44 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες συντήρησης από σήμερα στη Μουδανίων

THESSNEWS-DESK

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανίων πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση  Τεχνικών  Έργων  της  Περιφέρειας  Κεντρικής  Μακεδονίας από χθες Πέμπτη 23 Μαΐου και έως και την Πέμπτη 6 Ιουνίου.

Έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

Αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες,  οι εξής εργασίες:

Αντικατάσταση στηθαίων: Θα αντικατασταθούν κατά προτεραιότητα  τα στηθαία  στη γέφυρα επάνω από την οδό Κουγιάμη και στις δύο κατευθύνσεις της οδού, επάνω στον ανισόπεδο κόμβο προφήτη Ηλία (και στις δύο κατευθύνσεις), καθώς και στα βάθρα της γέφυρας του ίδιου κόμβου.

Στη συνέχεια θα αντικατασταθούν τα στηθαία επάνω στη γέφυρα Ρυσίου και θα ακολουθήσουν τα στηθαία στην κεντρική νησίδα, καθώς και στα ερείσματα σε όλο το μήκος της οδού εντός των ορίων του Νομού Θεσσαλονίκης.

Ασφαλτόστρωση: Θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις στην κατεύθυνση από Μουδανιά προς Θεσσαλονίκη, στο ύψος Σχολαρίου, Καρδίας και Νέου Ρυσίου.

Κοπή  χόρτων σε όλο το μήκος της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, από Ρύσιο μέχρι Λάκωμα και στο τμήμα Βούλγαρη – Νέο Ρύσιο, στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

 

Για την εκτέλεση των παραπάνω εργασιών προβλέπεται να γίνει αποκλεισμός μίας ή δύο λωρίδων κυκλοφορίας και συγκεκριμένα:

  • δεξιά για τις εργασίες στα ερείσματα

  • αριστερή και στις δύο κατευθύνσεις για εργασίες στην κεντρική νησίδα,

  • μεσαία και αριστερή ή μεσαία και δεξιά, για ασφαλτοστρώσεις στην αριστερή ή κεντρική λωρίδα αντίστοιχα.

 

Οι εργασίες αναμένεται να αρχίσουν στις 7 το πρωί.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω