Στ. Κούλογλου στο Ράδιο Θεσσαλονίκη: Η ΕΕ και η Ελληνική Δημοκρατία θα πρέπει να στήσουν άγαλμα στον ΣΥΡΙΖΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 22.5.2019 | 10:45 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Στ. Κούλογλου στο Ράδιο Θεσσαλονίκη: Η ΕΕ και η Ελληνική Δημοκρατία θα πρέπει να στήσουν άγαλμα στον ΣΥΡΙΖΑ

ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και τον Στέφανο Διαμαντόπουλο μίλησε ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής, Στέλιος Κούλογλου.

«Ποιος είπε ότι χάνουμε τις εκλογές; Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Βλέπω ντέρμπι κορυφής μεγάλο με αβέβαιο το τελικό αποτέλεσμα, αλλά αν είναι ντέρμπι με όποιο αποτέλεσμα, τότε καταρρίπτει  όλο το σχέδιο του Μητσοτάκη  ότι θα το έκανε δημοψήφισμα και θα μας συντρίψει και τα λοιπά. Βλέπω ότι θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις κυρίως στον χώρο της ΝΔ», είπε αρχικά μιλώντας για τις επερχόμενες εκλογές.

Σχολιάζοντας την Νέα Δημοκρατία όπως είναι σήμερα τόνισε ότι «αυτό δεν είναι η ΝΔ που ξέραμε. Μακάρι να γυρίσει σε μια πορεία σοβαρή. Να κάνει  μια σοβαρή αντιπολίτευση».

«Η Ε.Ε και η Ελληνική Δημοκρατία θα πρέπει να στήσουν άγαλμα στον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε εξηγώντας ότι «με την κατάρρευση της χώρας το 2010 εάν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ, να διοχετεύσει την διαμαρτυρία σε μια δημοκρατική κοινοβουλευτική κατεύθυνση, θα είχε πάει η Χρυσή Αυγή στο 30% και θα είχε αλλάξει όλο το σύστημα στην Ευρώπη. Θα γινόταν ένα νεοναζιστικό κόμμα με απίστευτα ποσοστά».

Τέλος μιλώντας και για τον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «είναι ένα αριστερό κόμμα το οποία νοιάζεται για τους πολλούς και τους πιο αδύναμους. Σήμερα όμως η αριστερά σε όλο τον κόσμο είναι σε μια πορεία μετεξέλιξης δεν είναι η ίδια όπως παλιότερα. Επομένως είναι μια Ευρωαριστερά, μια αριστερά που συγχρονίζει τα βήματα της με την Ευρωπαϊκή, σοσιαλδημοκρατία η οποία κατάλαβε ότι η συνεργασία με την δεξιά την Πασοκοποιεί.

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω