ΟΙ ΜΕΝ, ΟΙ ΔΕ ΚΑΙ Η… ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ 22.5.2019 | 07:30 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

ΟΙ ΜΕΝ, ΟΙ ΔΕ ΚΑΙ Η… ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ

Γράφει η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΙΟΥΤΑ, στέλεχος ΝΔ

Έχει καταντήσει πλέον γελοία η προσπάθεια των κυβερνητικών, με πρώτο και καλύτερο τον κ. Τσίπρα, να αποδομήσει τον κ. Μητσοτάκη. Αναρωτιέμαι, αν υπάρχει ένας Έλληνας, που να πιστεύει αυτήν την προπαγάνδα που στηρίζεται στη διαστρέβλωση των λεγόμενών του. Δεν αναφέρομαι στους κακοπροαίρετους και τους εμπαθείς, αυτούς που ό,τι κι αν πει ο Κυριάκος Μητσότακης, θα το παρερμηνεύσουν σκόπιμα και θα το ευτελίσουν. Αναφέρομαι στους υγιώς σκεπτόμενους, σε όσους έχουν κρίση και άποψη και αξιολογούν με ψυχραιμία αυτά που ακούνε.

Σε όσους απορούν με το θράσος του κ. Τσίπρα να απαξιώνει επανειλημμένως τον κ. Μητσοτάκη ως γόνο της ελίτ και των λίγων, ενώ ο ίδιος καπνίζοντας πλέον πούρο, έχει επιλέξει το ίδιο ξεκίνημα για τα παιδιά του.
  

Σε όσους τον άκουσαν έκπληκτοι να ομολογεί, πως δεν θα είχε πρόβλημα αν συνεργάτες του έκαναν διακοπές σε κότερα και πως δεν ασχολείται με την προσωπική τους ζωή… Προφανώς οι καταγγελίες για διαπλοκή και διαφθορά θα έπρεπε να ενδιαφέρουν μόνον όταν αφορούν πολιτικούς αντιπάλους.
  

Σε όσους αναρωτήθηκαν εάν έχει επίγνωση ότι είναι πρωθυπουργός της χώρας, όταν ζήτησε τα ρέστα, επικαλούμενος την ιδιωτικότητα της οικογένειάς του, αμυνόμενος για τις διακοπές του στο σκάφος της κ. Παναγοπούλου,  λίγες ημέρες μετά την καταστροφή στο Μάτι.
   

Σε όσους εξέλαβαν ως απόλυτη ήττα για την κυβέρνηση την ψήφο εμπιστοσύνης, καθώς ο κ. Μητσοτάκης κατάφερε να αποδείξει ότι Τσίπρας, Πολάκης και όλοι οι βουλευτές της κυβέρνησης, είναι ένα και το αυτό, ενώ όλοι τους, μηδενός εξαιρουμένου, έχουν πιάσει πάτο. Καμία περίπτωση καταψήφισης δεν υπήρχε. Οι άνθρωποι που δεν δίστασαν να πουλήσουν τη Μακεδονία, δεν υπήρχε περίπτωση να κάνουν πίσω για τον Πολάκη.
   

Σε όσους αναρωτιούνται για ποιο λόγο δεν θα έπρεπε να δοκιμαστεί τελικά η συνεργασία του ιδιωτικού τομέα με τον δημόσιο, όταν όλα αυτά τα χρόνια ζήσαμε στο πετσί μας το αποτέλεσμα της αποκλειστικότητας του δημοσίου. Με σεβασμό στο κράτος αλλά χωρίς υστερίες.
   

Σε όσους βάζουν πάνω από όλα την πατρίδα.
   

Σε όσους έχουν επίγνωση, ότι τη στιγμή που εμείς ξεμαλλιαζόμαστε για δήθεν καταπάτηση εργασιακών δικαιωμάτων, στον υπόλοιπο κόσμο γίνεται ήδη μια τεράστια συζήτηση για τα επαγγέλματα που πρόκειται μοιραία να καταργηθούν λόγω της αντικατάστασης των ανθρώπων από τις μηχανές στο πλαίσιο της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης. (Βέβαια, ο υπόλοιπος κόσμος δεν ξέρει ότι στο γαλατικό χωριό που λέγεται Ελλάδα οι μηχανές μπορεί και να χάσουν! Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
  

Σε όσους θέλουν να φύγει η χώρα μπροστά, σε εκείνους που δεν φοβούνται τις μεταρρυθμίσεις.
 

Σε όσους αντιλαμβάνονται τις παραπάνω αναφορές της Κυβέρνησης στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως μια απέλπιδα προσπάθεια αποπροσανατολισμού, καθώς κάθε αφήγημα της έχει καταρρεύσει από την πραγματικότητα και από την ανάγκη να γυρίσουμε επιτέλους σελίδα σε αυτόν τον τόπο.
  

Θα πρέπει να ξέρουν οι κυβερνώντες, ότι για όλους αυτούς, που πιστεύω ότι αποτελούμε την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, κάθε τερατώδες ψέμα σε βάρος του κ. Μητσοτάκη και κάθε προσπάθεια αποδόμησης της πολιτικής του, αποτελεί έναν επιπλέον λόγο για να τον ψηφίσουμε.

 

Από το φύλλο της THESSNEWS #158 (18/05/2019-19/05/2019)

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω