Οι τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του Κρατερού που πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο (VIDEO)

PEOPLE 20.5.2019 | 23:46 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υγεία του Κρατερού που πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο (VIDEO)

THESSNEWS-DESK

Δεν κατάφερε σήμερα να ολοκληρώσει την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ο Κρατερός Κατσούλης καθώς οι αφόρητοι πόνοι που ένιωθε τον ανάγκασαν να αποχωρήσει και να οδηγηθεί, λίγο αργότερα, στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το gossip-tv.gr, ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής βρέθηκε σήμερα αργά το πρωί σε ιδιωτική κλινική προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς του συνέβαινε.

Εδώ και λίγες ημέρες, ο Κρατερός ένιωθε πόνους στην περιοχή των νεφρών, όμως θεωρούσε πως θα του περνούσε. Σήμερα όμως και ενώ βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής οι πόνοι έγιναν αφόρητοι και οι συνεργάτες του τον έπεισαν να βρεθούν στο νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί από πού προερχόταν ο πόνος αυτός.

Πράγματι λίγο αργότερα βρέθηκε σε ιδιωτική κλινική όπου και υποβλήθηκε σε απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να δουν οι θεράποντες γιατροί του ποια αγωγή θα ακολουθούσε προκειμένου να αρχίσει άμεσα να νιώθει καλά.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου για την ξαφνική αδιαθεσία του συζύγου της και την επίσκεψή του στο νοσοκομείο.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω