Αποκτήστε το άψογο navy look της Kate Middleton

THESSTRENDS 19.5.2019 | 16:35 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Αποκτήστε το άψογο navy look της Kate Middleton

THESSNEWS-DESK

Υπάρχει ένα στιλ που όλοι το έχετε συνδυάσει με το καλοκαίρι και τη θάλασσα κι αυτό δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το ναυτικό ή αλλιώς το navy style.

Καθώς βρισκόμαστε μία ανάσα από το καλοκαίρι, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ ενώ εάν το υιοθετήσετε θα μπείτε αμέσως σε summer mood και θα νιώσετε την ψυχολογία σας να ανεβαίνει στα ύψη.

Βασικά χαρακτηριστικά αυτού του look είναι οι ρίγες ενώ το κομμάτι - κλειδί είναι η μαρινιέρα που συνδυάζει λευκό και μπλε. Επίσης, κυριαρχούν τα ναυτικά μοτίβα, όπως οι άγκυρες, τα χρυσά κουμπιά, τα φαρδιά παντελόνια, τα baker καπέλα και ο χρωματικός συνδυασμός των λευκό, κόκκινο και μπλε. Οι επιλογές απ' ότι καταλαβαίνετε είναι αμέτρητες και το θετικό είναι, ότι μπορείτε να συνθέσετε μία εμφάνιση με αυτό το ύφος ανάλογα με το προσωπικό σας στιλ, είτε αυτό είναι πιο αυστηρό, είτε πιο casual είτε πιο μοδάτο και εκκεντρικό. Φυσικά, δεν είναι απαραίτητο να φορέσετε όλα τα στοιχεία του navy style ταυτόχρονα. Επιλέξτε το κομμάτι ή το μοτίβο που σας αντιπροσωπεύει καλύτερα και νιώθετε άνετα με αυτό και ενσωματώστε το στην γκαρνταρόμπα σας.

Διαβάστε περισσότερα στο GLOW.GR.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω