Φωτογραφική τροπολογία σκάνδαλο από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει το ΚΙΝΑΛ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 16.5.2019 | 20:20 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Φωτογραφική τροπολογία σκάνδαλο από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει το ΚΙΝΑΛ

THESSNEWS-DESK

Bουλευτική τροπολογία δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ έκανε δεκτή ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης που αφορά διαγραφή οφειλών από τέλη διέλευσης πλοίων που μεταφέρουν πόσιμο νερό σε άνυδρα νησιά.

H τροπολογία προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Βασίλη Κεγκέρογλου, οποίος έκανε λόγο για φωτογραφική τροπολογία-σκάνδαλο.

«Είναι φως φανάρι ότι είναι αποτέλεσμα συνεννόησης με οικονομικά συμφέροντα. Λέει πως, αφού γίνει ένας δημόσιος διαγωνισμός κι αφού προκριθούν κάποιοι για μία σύμβαση στο Δημόσιο, αλλάζουμε τους όρους. Έχει πρόβλημα και αντίληψης και νομοθεσίας. Αν είναι δίκαιο, μπορεί να γραφτεί ότι όλα αυτά θα ισχύσουν για τους διαγωνισμούς που θα γίνουν από εδώ και πέρα και όχι για τους προηγούμενους» είπε.

Η ρύθμιση που τελικά πέρασε παρά τις αντιδράσεις Κεγκέρογλου, αναφέρει πως «υφιστάμενες και ανείσπρακτες οφειλές που αφορούν τέλη του προηγούμενου εδαφίου, είτε προκύπτουν από τιμολόγια που έχουν εκδοθεί μέχρι τη δημοσίευση του παρόντος είτε όχι, θεωρούνται μη οφειλόμενες και δεν καταβάλλονται».

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω