Τιμητική πλακέτα στον Κυρίζογλου από την Ένωση Ειδικών Φρουρών

THESSCITY 16.5.2019 | 18:45 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Τιμητική πλακέτα στον Κυρίζογλου από την Ένωση Ειδικών Φρουρών

ΤHESSNEWS-DESK

Στον Δήμαρχο Αμπελοκήπων Λάζαρο Κυρίζογλου απονεμήθηκε Τιμητική πλακέτα από την Ένωση Ειδικών Φρουρών.

Αναγνωρίζοντας την προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει στηρίζοντας τα σώματα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη, αλλά και ευρύτερα στην περιφέρεια.

Σήμερα, αντιπροσωπεία της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας, με επικεφαλής τον πρόεδρο, Λάζαρο Πουρσαϊτίδη, επισκέφθηκαν τον  πρόεδρο της ΠΕΔ-ΚΜ, κ. Κυρίζογλου στο δημαρχείο Αμπελοκήπων, όπου του επέδωσαν τιμητική  πλακέτα, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης  για την πρόσφατη δωρεά της Ένωσης, που αφορούσε σε επιχειρησιακά υποδήματα (αρβύλες).

«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό στους χαλεπούς καιρούς μας να υπάρχουν άνθρωποι και φορείς οι οποίοι στέκονται ως αρωγοί με κάθε τρόπο στο έργο του Έλληνα Αστυνομικού» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Πουρσαϊτίδης.

 Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ, κ. Κυρίζογλου ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη της αντιπροσωπείας της Ένωσης Ειδικών Φρουρών για την τιμή και τους συνεχάρη για το έργο που επιτελούν  στην προστασία των πολιτών παρ’ όλες τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζονται. 
 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω