Δράση στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου για το δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

THESSCITY 16.5.2019 | 14:56 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Δράση στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου για το δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

ΤHESSNEWS-DESK

Δράση στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου πραγματοποίησε για ακόμη  μία χρονιά ο δήμος Πυλαίας- Χορτιάτη προκειμένου να στηρίξει τους συνδημότες του.

Συγκεκριμένα  η Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή, η τηλεόραση του ΣΚΑΙ και η ελληνική αλυσίδα σούπερ- μάρκετ  «Μy Market», ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον δήμο για την υλοποίηση του έργου.

Οι παραπάνω φορείς συγκέντρωσαν εκατοντάδες συσκευασίες με τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και προσωπικής υγιεινής για το  Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου. 

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του  επιτυχημένου  για μία ακόμη χρονιά πολύχρωμου αγροτικού  φεστιβάλ με τίτλο «Μέρα Μαγιού», στην Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή την περασμένη Κυριακή 12 Μαΐου.

Όλοι οι συμμετέχοντες αποτέλεσαν τους κρίκους μιας μεγάλης αλυσίδας αγάπης και αλληλεγγύης.

Η ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Μy Market» για κάθε εισιτήριο εισόδου στη γιορτή προσέφερε ένα πακέτο τρόφιμα ή είδη προσωπικής φροντίδας για τις ανάγκες της πρωτοβουλίας  των εθελοντικών δράσεων για τον άνθρωπο και το περιβάλλον «Όλοι μαζί μπορούμε». 

Όλα τα είδη που συγκεντρώθηκαν θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και σύντομα θα διανεμηθούν στους δικαιούχους – που είναι περισσότερες από 200 άπορες οικογένειες.

«Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι το καταφύγιο του πολιτών, ιδιαίτερα όσων ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.  Σήμερα ενώσαμε δυνάμεις, φορείς, οργανώσεις και επιχειρήσεις προκειμένου να συμπαρασταθούμε στους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη.

Μπορούμε και πρέπει να δώσουμε τη δυνατότητα να μπορούν όλοι οι συμπολίτες μας να έχουν την ευκαιρία για ένα καλύτερο αύριο» δήλωσε ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτης Ι. Καϊτεζίδης.
 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω