Π. Λεκάκης στο Ράδιο Θεσσαλονίκη: Η πρώτη φορά που έγιναν μεταγραφές στο παραένα σε εκλογές - Θα χρειαστούμε ψυχολόγο με αυτά που λέει η Νοτοπούλου

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 16.5.2019 | 14:32 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Π. Λεκάκης στο Ράδιο Θεσσαλονίκη: Η πρώτη φορά που έγιναν μεταγραφές στο παραένα σε εκλογές - Θα χρειαστούμε ψυχολόγο με αυτά που λέει η Νοτοπούλου

ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Για «ποδοσφαιροποίηση» της προεκλογικής περιόδου έκανε λόγο μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο υποψήφιος δήμαρχος Πέτρος Λεκάκης.

«Υπήρχε μια «ποδοσφαιροποίηση» της προεκλογικής περιόδου γιατί μεταγραφές στο παραένα πανελλαδικά σε εκλογές  δεν έχουν γίνει. Είναι η πρώτη φορά. Εμείς ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο όταν δεν έχεις κόμματα και μηχανισμούς. Κάποιοι δεν άντεξαν στις πιέσεις» συμπλήρωσε.

Απαντώντας στην Κατερίνα Νοτοπούλου που τον χαρακτήρισε ως υποψήφιο σε απόγνωση, ο Π. Λεκάκης σχολίασε δεικτικά πως «Εγώ θα συνεργαστώ σίγουρα με την κ. Νοτοπούλου γιατί σήμερα έμαθα ότι είναι ψυχολόγος και με αυτά που ακούμε και βλέπουμε, με όσα λέει ή κάνει η ίδια θα χρειαστούμε σίγουρα ψυχολόγο».

Για το Μετρό σημείωσε πως πρέπει να λειτουργήσει και πως παιχτήκανε πολλά παιχνίδια στις πλάτες του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια ενώ δήλωσε περήφανος «που μέσα στο δημοτικό συμβούλιο στηρίξαμε να μείνουνε τα αρχαία στο σταθμό της Βενιζέλου. Έπρεπε να διατηρηθούν και θα είναι κόσμημα για την περιοχή και θα αναβαθμίσει και την περιοχή».

«Τα επόμενα χρόνια δημιουργούνται τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης. Έχουμε από τη μια το Λιμάνι, το οποίο επεκτείνεται,  το αεροδρόμιο που δεν θα υπάρχει η ταλαιπωρεί όπου υπήρχε θα έχουμε το μετρό, έχουμε το μουσείο του Ολοκαυτώματος στην δυτική μεριά άρα η πόλη θα αναπτύξει δυνατότητες τα επόμενα χρόνια» πρόσθεσε αναφερόμενος στις δυνατότητες της Θεσσαλονίκης.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω