Ταξιτζήδες Θεσσαλονίκης: Δεν θα γίνουμε εκλογικά κέντρα για την κυβέρνηση

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 16.5.2019 | 14:19 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ταξιτζήδες Θεσσαλονίκης: Δεν θα γίνουμε εκλογικά κέντρα για την κυβέρνηση

ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αίσθηση προκάλεσε η ομιλία του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Χ. Σπίρτζη σε εκδήλωση των αυτοκινητιστών ταξί στη Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια της οποίας τους προέτρεψε να κάνουν τα ταξί τους εκλογικά κέντρα του Α. Τσίπρα και της Κ. Νοτοπούλου.

"Σε αυτή τη μάχη των ευρωεκλογών που έχουμε μπροστά μας πρέπει να αποφασίσετε με ποιους θα πάτε" τόνισε ο Χρήστος Σπίρτζης : "Με τον Αλέξη Τσίπρα και τις αξίες του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού ή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον ακραίο νεοφιλελευθερισμό, που θέλει να ιδιωτικοποιήσει μέχρι και τα νοσοκομεία, αλλά και το ΚΙΝΑΛ που παρουσιάζεται ως διάδοχος του μεγάλου Ανδρέα Παπανδρέου που λάτρεψα και σήμερα θα ντρεπόταν με αυτούς που παριστάνουν τους συνεχιστές του" ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σπίρτζης.

Επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του υπουργού ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας αυτοκινητιστών ταξί Ευθύμιος Λυμπερόπουλος, μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

" Εγώ πήρα σαν ομοσπονδία απόφαση, ομόφωνη απόφαση, ότι πρέπει να στηρίξουμε αυτή την κυβέρνηση που μας έλυσε τα προβλήματα, που συζητάει μαζί μας..... Ο υπουργός μεταφορών που έλυσε τα θέματα και τον προσκαλούμε εμείς δεν θα ζητήσει βοήθεια; Δημόσια ζήτησε βοήθεια..... Μα εγώ το εισηγήθηκα και το πήρε ο Χρήστος (Σπίρτζης) μετά", δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο κ. Λυμπερόπουλος.

« Δεν θα κάνουμε κανένα ταξί εκλογικό κέντρο. Δεν είμαστε από αυτούς που θα βγούμε στους δρόμους και θα βάλουμε σημασίες και αυτοκόλλητα υποψηφίων. Εδώ στην Θεσσαλονίκη έχουν περάσει από τα γραφεία μας οι πάντες, τους σεβόμαστε όλους» δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο Κλήμης Λεοντιάδης, πρόεδρος των αυτοκινητιστών της Θεσσαλονίκης.

Αναγνώρισε πάντως το έργο του ΥΠΟΜΙΔΑ Χρ. Σπίρτζη και της κυβέρνηση, λέγοντας ότι έχουν προσφέρει πολλά στον κλάδο τους.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω