Θ. Λυμπερόπουλος στο Ράδιο Θεσσαλονίκη: Βεβαίως και να γίνουν τα ταξί εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ (ΗΧΗΤΙΚΟ)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 16.5.2019 | 12:49 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Θ. Λυμπερόπουλος στο Ράδιο Θεσσαλονίκη: Βεβαίως και να γίνουν τα ταξί εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ (ΗΧΗΤΙΚΟ)

ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δική του πρόταση τα περί "ταξί-εκλογικών κέντρων του ΣΥΡΙΖΑ" παραδέχεται μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος.Αίσθηση προκάλεσε η ομιλία του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Χ. Σπίρτζη σε εκδήλωση των αυτοκινητιστών ταξί στη Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια της οποίας τους προέτρεψε να κάνουν τα ταξί τους εκλογικά κέντρα του Α. Τσίπρα και της Κ. Νοτοπούλου.

"Σε αυτή τη μάχη των ευρωεκλογών που έχουμε μπροστά μας πρέπει να αποφασίσετε με ποιους θα πάτε" τόνισε ο Χρήστος Σπίρτζης : "Με τον Αλέξη Τσίπρα και τις αξίες του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού ή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον ακραίο νεοφιλελευθερισμό, που θέλει να ιδιωτικοποιήσει μέχρι και τα νοσοκομεία, αλλά και το ΚΙΝΑΛ που παρουσιάζεται ως διάδοχος του μεγάλου Ανδρέα Παπανδρέου που λάτρεψα και σήμερα θα ντρεπόταν με αυτούς που παριστάνουν τους συνεχιστές του" ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σπίρτζης.

Επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του υπουργού ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας αυτοκινητιστών ταξί Ευθύμιος Λυμπερόπουλος, μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

 

Διαβάστε και ακούστε τον αποκαλυπτικό διάλογο: 

Λυμπερόπουλος: Εγώ πήρα σαν ομοσπονδία απόφαση, ομόφωνη απόφαση, ότι πρέπει να στηρίξουμε αυτή την κυβέρνηση που μας έλυσε τα προβλήματα, που συζητάει μαζί μας

Δημοσιογράφος: Άρα τα ταξί σας είναι προεκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ

Λυμπερόπουλος: Βεβαίως…άμεση ανάγκη επιβίωσης.

Δημοσιογράφος: Είπε αυτό επί λέξει ο υπουργός….

Λυμπερόπουλος: Ο υπουργός μεταφορών που έλυσε τα θέματα και τον προσκαλούμε εμείς δεν θα ζητήσει βοήθεια; Δημόσια ζήτησε βοήθεια

Δημοσιογράφος: Άρα επιβεβαιώνετε ότι το είπε

Λυμπερόπουλος: Μα εγώ το εισηγήθηκα και το πήρε ο Χρήστος (Σπίρτζης) μετά.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω