Ψωμιάδη και Μωυσίδη στηρίζει το Μακεδονικό Κόμμα για τον δήμο Θεσσαλονίκης

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 15.5.2019 | 19:45 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ψωμιάδη και Μωυσίδη στηρίζει το Μακεδονικό Κόμμα για τον δήμο Θεσσαλονίκης

THESSNEWS-DESK

Το Μακεδονικό Κόμμα με γνωστοποίησε πως στις επερχόμενες εκλογές για το δήμο Θεσσαλονίκης στηρίζει τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και τον Βασίλη Μωυσίδη

«Στηρίζουμε λοιπόν εδώ δύο υποψήφιους Δημάρχους, τους οποίους θα θέλαμε να ήταν μαζί, σε μια κοινή δυνατή παράταξη: τον πρώην Βουλευτή, Νομάρχη και Περιφερειάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη και τον πρώην Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Βασίλη Μωυσίδη. Και οι δύο διακρίθηκαν στον τομέα τους και οι δύο προσέφεραν από διαφορετικές θέσεις στην πόλη και οι δύο εκφράζουν ξεκάθαρα την κάθετη αντίθεσή τους στην Συμφωνία των Πρεσπών και σε κάθε Σύνθετη Ονομασία, την οποία δέχεται όμως η ΝΔ και οι Υποψήφιοί της, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ και το Ποτάμι» αναφέρουν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση

Το Μακεδονικό Κόμμα - ενώ συνεχίζει αμείωτα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Ομογένειας την συλλογή υπογραφών της Ιδρυτικής του Διακήρυξης έως του συμβολικού αριθμού των 35.000 Ελλήνων και Ελληνίδων (εδώ), όσων και εκείνων με τους οποίους ξεκίνησε κάποτε ο Μέγας Αλέξανδρος - παίρνει ξεκάθαρη θέση και στις πολύ κρίσιμες Εκλογές για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, το πρώτο κάστρο της Μακεδονίας!

  Στηρίζουμε λοιπόν εδώ δύο υποψήφιους Δημάρχους, τους οποίους θα θέλαμε να ήταν μαζί, σε μια κοινή δυνατή παράταξη: τον πρώην Βουλευτή, Νομάρχη και Περιφερειάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη και τον πρώην Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης Βασίλη Μωυσίδη. Και οι δύο διακρίθηκαν στον τομέα τους και οι δύο προσέφεραν από διαφορετικές θέσεις στην πόλη και οι δύο εκφράζουν ξεκάθαρα την κάθετη αντίθεσή τους στην Συμφωνία των Πρεσπών και σε κάθε Σύνθετη Ονομασία, την οποία δέχεται όμως η ΝΔ και οι Υποψήφιοί της, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ και το Ποτάμι. Τέλος και οι δύο έχουν μεγάλη και ουσιαστική σχέση με τον Ποντιακό Ελληνισμό, που φέτος τιμούμε τα 100 χρόνια της φρικτής Γενοκτονίας του, ενώ άγνωστη στους πολλούς παραμένει και η μεγάλη Γενοκτονία του Μακεδονικού Ελληνισμού, μια σελίδα ντροπής που μένει στην αφάνεια, λόγω της γενικότερης πολιτικής της παράδοσης και της εθνικής λησμοσύνης...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ

γιατί τον στηρίζει το Μακεδονικό Κόμμα

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ως Νομάρχης διοργάνωνε κάθε Ιούνιο εκδηλώσεις για τον Μέγα Αλέξανδρο και την Μακεδονία στην παραλία Θεσσαλονίκης, όταν όλοι κοιμόταν

   Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, εξαιρετικά έμπειρος και απολύτως επιτυχημένος Αυτοδιοικητικός, άριστος γνώστης των εθνικών θεμάτων και σταθερά ασυμβίβαστος αγωνιστής για την ελληνικότητα και μοναδικότητα της Μακεδονίας, πολέμιος της Σύνθετης Ονομασίας, σαν Νομάρχης διοργάνωνε κάθε Ιούνιο επίσημες εκδηλώσεις προς τιμήν του Μεγάλου Αλεξάνδρου και της Μακεδονίας στο ομώνυμο Μνημείο στην παραλία Θεσσαλονίκης, όταν άλλοι είτε κοιμόταν αδιάφορα, είτε συνεργαζόταν στα παρασκήνια με κάθε είδους "Εφιάλτες" και παραχαράκτες!

   Ο Παναγιώτης, το 2008, αγνόησε επιδεικτικά το απαγορευτικό της Κυβέρνησης ΝΔ, στήριξε και παραβρέθηκε από τους πρώτους στο πρωτοπόρο Συλλαλητήριό μας ως Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον (Παλαί ντε Σπορ - δείτε εδώ) με την απαίτηση άσκησης Βέτο στην είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ (Βουκουρέστι).

   Το 2009 πάλι, ως υποψήφιος Αρχηγός της ΝΔ, ήταν ο μόνος που μέσα στο Έκτακτο Συνέδριο του Κόμματος βροντοφώναξε με όλη του την ψυχή την πάγια ασυμβίβαστη θέση του για μη παραχώρηση του ονόματος "Μακεδονία" στα Σκόπια (δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο):

Ψωμιάδης - Έκτακτο Συνέδριο της ΝΔ για εκλογή Αρχηγού, 7-11-2009

   Το 2010, σε κατ΄ ιδίαν συνάντηση μαζί του, τον προτρέψαμε επίμονα να κατέβει Υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και όχι Περιφερειάρχης, βλέποντας μπροστά τι ερχόταν στο Σκοπιανό, ώστε ο Δήμος Θεσσαλονίκης να βρίσκεται σε ανένδοτα χέρια, για να μπορεί ανά πάσα στιγμή να ξεκινήσει πανεθνικό αγώνα αντίστασης! Δυστυχώς δεν μας άκουσε τότε, με αποτέλεσμα η πόλη να πέσει στα χέρια του Μπουτάρη, που υποστήριξε την Συμφωνία των Πρεσπών. Γιατί αλλιώτικη θα ήταν η ιστορία, αν Δήμαρχος αυτές τις ώρες ήταν ο Ψωμιάδης και το ξέρουμε όλοι. Εκείνο όμως που δεν έκανε τότε, έρχεται να το κάνει τώρα! Η Θεσσαλονίκη θα γίνει, πρέπει να γίνει το Κάστρο ανατροπής των Πρεσπών! Η πρωταγωνιστική φωνή της Μακεδονίας, η μεγάλη αντιστασιακή πνοή και αρτηρία αναγέννησης του Ελληνισμού!

 

   Τέλος, πριν λίγο καιρό, σε προσωπική επιστολή του προς τον Αρχηγό του Μακεδονικού Κόμματος, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δίνει ξεκάθαρη υπόσχεση τιμής και αγώνα για την Μακεδονία:

 "Έχω ξεκαθαρίσει δημόσια πως ως νέα δημοτική αρχή θα συγκροτήσουμε ένα εθνικό μέτωπο ευθύνης και αξιοπρέπειας απέναντι στην αισχρή συνθηκολόγηση των Πρεσπών, θα αγωνιστούμε με κάθε τρόπο για την ανατροπή της.

  Δεν πρόκειται στον αιώνα τον άπαντα να υποστείλουμε τη σημαία της Μακεδονίας από τον ιστό της Ελλάδος. Ξεκαθαρίζουμε προς πάσα κατεύθυνση πως η Μακεδονία δεν πωλείται, δεν ενοικιάζεται, δεν παραχωρείται. Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε την εθνική προδοσία να ολοκληρωθεί" Π. Ψ. προς Μ.Κ., 28-2-2019

  Το Κάστρο της Θεσσαλονίκης λοιπόν πρέπει να περάσει σε σίγουρα, δοκιμασμένα, ασυμβίβαστα, ελληνικά και ορθόδοξα χέρια. Για υπέρτατους εθνικούς λόγους! Για να ανατρέψουμε τις Πρέσπες, με σπαθί και ασπίδα την Συμβασιλεύουσα! Την Πόλη του Αγίου Δημητρίου! Την Πρωτεύουσα πόλη της Μακεδονίας της μίας και μόνης!

 Τώρα πια, δεν ψηφίζουμε Δήμαρχο για να μαζεύει τα σκουπίδια! Αλλά ψηφίζουμε Δήμαρχο για να πετάξει στα σκουπίδια την άθλια Συμφωνία των Πρεσπών! Μια για πάντα!

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΩΥΣΙΔΗΣ

   Ο Βασίλης Μωυσίδης, είναι ο πρώην Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, νυν Γενικός Γραμματέας της "Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων" (ΔΙΣΥΠΕ), ένας καθαρός άνθρωπος, με μεγάλη φιλανθρωπική δράση, με γνώσεις και εμπειρίες απαραίτητες για την πόλη, ιδίως σε ότι αφορά την ασφάλεια μικρών και μεγάλων, την εγκληματικότητα, τα ναρκωτικά, το παρεμπόριο΄, ακόμη και την τρομοκρατία!

   Ο Βασίλης, από την πρώτη ώρα που αποφάσισε να κατέβει στις Εκλογές, μας είχε δηλώσει σε ιδιωτική συζήτηση, ότι είναι απολύτως αντίθετος με την Συμφωνία των Πρεσπών, πράγμα που υπογραμμίζει σε κάθε ευκαιρία, ζητώντας Δημοψήφισμα:

 "Η λύση θα έπρεπε να δοθεί από τον λαό με Δημοψήφισμα... Η συμφωνία είναι μια πολύ κακή συμφωνία για την χώρα κάτι που άμεσα αντιμετωπίζει πλέον και εθνικά, με τον αλυτρωτισμό των γειτόνων" Β. Μ. σε Ρ/Σ Αρένα, 16-3-2019

   Επιθυμία μας ήταν βέβαια να συνεργαστεί με τον Ψωμιάδη και άλλους άξιους ανθρώπους, ώστε να κερδηθεί καθαρά ο Δήμος από την πρώτη Κυριακή, για εθνικούς όπως είπαμε λόγους.

  Επίσης ο Βασίλης Μωυσίδης βλέπει με άλλο τουριστικό μάτι την ανάπτυξη της πόλης, με κατασκευή τελεφερίκ προς τα Βυζαντινά Κάστρα που πρέπει να αναδειχθούν, μαζί με τις Βυζαντινές Εκκλησίες και την μεγάλη Ιστορία της Θεσσαλονίκης!

   Τέλος, ένας κύριος λόγος, είναι το γεγονός ότι κατεβαίνει μαζί του Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ένα δικό μας παιδί, ευαισθητοποιημένο από κούνια στα εθνικά θέματα, με πολύ μεγάλη αγάπη στη Μακεδονία, αγωνιστής της ζωής και του αθλητισμού, με ψυχή, ευαισθησίες, ευσέβεια και φρέσκες ιδέες για την αθλητική ακτινοβολία της Θεσσαλονίκης, ο Παραολυμπιονίκης Ευάγγελος Καναβός! Ο παππούς του υπήρξε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης και ο πατέρας του Βασίλειος, ιδρυτικό μέλος της Παγκόσμιας Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα! Δείτε το βίντεο:

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

  Θυμίζουμε ότι η μάχη δίνεται την πρώτη Κυριακή! Καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη! Και καμία αποχή αδιαφορίας και ανευθυνότητας δεν δικαιολογείται! Καμία επίσης ψήφος δεν πρέπει να ενισχύσει φανερούς ή κρυφούς υποψηφίους Κομμάτων που έχουν την Σύνθετη Ονομασία (ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, ΠΟΤΑΜΙ), όπως και την Σύνθετη Προδοσία (ΣΥΡΙΖΑ)!

 

 Με την απλή αναλογική, η σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου "κλειδώνει" την πρώτη Κυριακή και είναι καθοριστική και τελεσίδικη!

 Η Μακεδονία σας κοιτάει στα μάτια! Από την ιστορική πρωτεύουσά της! Κάντε την να ελπίσει και πάλι! Μην την χαρίσετε σε Μητσοτάκη και Τσίπρα! Μην την δουλώσετε στους βασικούς ενόχους και συνενόχους των Πρεσπών!

  Στείλτε ένα μεγάλο μήνυμα Νίκης και Ελπίδας σε ολόκληρο τον Ελληνισμό, που βγήκε στους δρόμους για χάρη της!

  Ένα μεγάλο μήνυμα ψυχής και ανατροπής στα ξένα κέντρα, από το πιο ελληνικό κέντρο του κόσμου! Την Μακεδονία και την ΘεσσαλοΝΙΚΗ μας!

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω