Τελικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βαρέλα!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 15.5.2019 | 18:00 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Τελικές διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βαρέλα!

ΤHESSNEWS-DESK

Ένα θέμα που καίει τις τελευταίες μέρες την οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι αυτό της παραμονής του Φερνάντο Βαρέλα. Όπως όλα δείχνουν το θέμα μπαίνει στην τελική ευθεία για την ανανέωση του παίκτη με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Όπως φαίνεται, οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του αμυντικού, μπαίνουν στο τελικό στάδιο αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του, όπου υπάρχει καλή διάθεση και από τις δυο πλευρές ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.

Το παραπάνω φυσικά, φάνηκε και από τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Γεωργιάδης ο οποίος είχε βρεθεί στο αποχαιρετιστήριο γεύμα της ομάδας, όπου μεταξύ άλλων είχε σημειώσει στον Arena Fm 89,4 ότι: «Χθες ο μεγαλομέτοχος το είπε στην γιορτή, ότι θέλει να παραμείνει ο Βαρέλα στην ομάδα. Η αίσθηση μου είναι, πως θα μείνει, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι μέχρι να τελειώσουν οι μεταγραφές».
Αναμφίβολα, στον ΠΑΟΚ αναγνωρίζουν τα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα ο Φερνάντο Βαρέλα και δεν αποκλείεται αρκετά σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις πάνω στο... καυτό θέμα της παραμονής του.
 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω