Νέο έργο στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας από την Περιφέρεια

THESSCITY 15.5.2019 | 16:39 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Νέο έργο στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας από την Περιφέρεια

ΤHESSNEWS-DESK

Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας πραγματοποιεί νέο έργο για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Το συγκεκριμένο έργο υλοποιείται από  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στ 240.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

«Η βελτίωση της οδικής ασφάλειας κατά μήκος του δικτύου αρμοδιότητάς μας αποτελεί προτεραιότητα μας. Το τελευταίο διάστημα προχωρήσαμε στην υπογραφή συμβάσεων που αφορούν όχι μόνο στη συντήρηση του οδικού δικτύου αλλά και στην πολιτική προστασία, ενώ προχωρήσαμε τις διαδικασίες για δημοπράτηση κι άλλων παρεμβάσεων και δράσεων. Με τη σύμβαση που υπογράφουμε για τη σήμανση και τα στηθαία ασφαλείας βελτιώνουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις και για την ασφαλέστερη διακίνηση προϊόντων και μετακίνηση επισκεπτών από και προς την περιοχή μας», ανέφερε σε δήλωση της η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες σήμανσης και ασφάλισης στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας είτε προς αντικατάσταση φθαρμένων στοιχείων είτε προς τοποθέτηση νέων. Αποξήλωση παλαιών μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας, αντικατάσταση κατεστραμμένων από προσκρούσεις μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας και κιγκλιδωμάτων γεφυρών, τοποθέτηση νέων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας, αντικατάσταση ανακλαστήρων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας και τοποθέτηση πινακίδων (πληροφοριακών, επικινδύνων θέσεων και ρυθμιστικών) είναι οι ειδικότερες εργασίες που εκτελεστούν στο πλαίσιο του έργου.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω