Δίπλα στον μικρό Χρήστο ο Μανώλης Σιώπης!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 15.5.2019 | 15:55 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Δίπλα στον μικρό Χρήστο ο Μανώλης Σιώπης!

ΤHESSNEWS-DESK

Ο Μανώλης Σιώπης έδειξε για ακόμη μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο προκειμένου να βοηθήσει άτομα που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

O παίκτης του Άρη, συμετείχε για ακόμα μία φορά σε μία πρωτοβουλία της CharityIdols και προσφέρει μία φανέλα του για την συγκέντρωση χρημάτων υπέρ του 7χρονου Χρήστου Κωστόπουλου, που πάσχει από ραβδομυοσάρκωμα οφθαλμικού κόγχου και πρέπει να χειρουργηθεί.

Αναλυτικά: «O μέσος του Αρη Μανώλης Σιώπης, στέκεται δίπλα στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης του 7χρονου Χρήστου Κωστόπουλου, που πάσχει από ραβδομυοσάρκωμα οφθαλμικού κόγχου και πρέπει να χειρουργηθεί, και προσφέρει την συλλεκτική φορεμένη και υπογεγραμμένη φανέλα του, με την οποία πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Σουπερ Λιγκ στο παιχνίδι με την Ξάνθη».

Δείτε την ανάρτηση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O μέσος του Αρη Μανώλης Σιώπης, στέκεται δίπλα στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης του 7χρονου Χρήστου Κωστόπουλου, που πάσχει από ραβδομυοσάρκωμα οφθαλμικού κόγχου και πρέπει να χειρουργηθεί, και προσφέρει την συλλεκτική φορεμένη και υπογεγραμμένη φανέλα του, με την οποία πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Σουπερ Λιγκ στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Τώρα σε δημοπρασία στο www.charityidols.gr ''Solidarity 4 Ever'' ARIS F.C. / Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ (OFFICIAL) #manolissiopis #siopis #arisfc #superleague #helpchristos #charityidols #solidarity4ever #happycharity

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ charityidols στις

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω