Γιαννούλης: Καλώ τον Τζιτζικώστα σε δημόσιο διάλογο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 15.5.2019 | 14:56 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Γιαννούλης: Καλώ τον Τζιτζικώστα σε δημόσιο διάλογο

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ || [email protected]

Σε ένα debate, ή σε έναν διάλογο με την παρουσία πολιτών κάλεσε τον Απόστολο Τζιτζικώστα ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης.

 «Είναι υποχρέωση μας απέναντι στους πολίτες να παρουσιάσουμε αυτό που πιστεύουμε και κάποιοι να απολογηθούν ή να υπερασπιστούν αυτά που έκαναν αλλά όχι σε μονόλογο για να κρίνουν οι πολίτες που θα μας παρακολουθήσουν. Αφήνω και το πεδίο ελεύθερο ακόμη και σε πλατειές, στα πεζοδρόμια, στο δρόμο, στο γραφείο του περιφερειάρχη ή στο σπίτι του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ.Γιαννούλης και συμπλήρωσε «δεν έχουμε το δικαίωμα να ζητάμε την ψήφο των πολιτών στην ουσία κρυπτόμενος».

Σε ερώτηση του Ράδιο Θεσσαλονίκη και της ThessNews για το κατά πόσο εκτιμά ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα κοστίσει στον ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο απάντησε «εγώ εκτιμώ αν ή συμφωνία θα κοστίσει ή αν θα πιστώσει στην πατρίδα πράγματα. Έχουμε δηλώσει ότι δεν μας ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος , δεν μας ενδιαφέρει το αγοραίο,στιγμιαίο πολιτικό όφελος. Είμαι υποχρεωμένος να πω ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα κριθεί από την ιστορία και όχι από κραυγές».Τόνισε ακόμη πως «θα κριθούμε όλοι από τη γενναιότητα να προβάλλουμε στις αποφάσεις μας το εθνικό και πατριωτικό καθήκον έναντι του πολιτικού κόστους».

Κληθείς να σχολιάσει δημοσίευμα της εφημερίδας των Συντακτών για απευθείας αναθέσεις έργων ύψους 8,8 εκ ευρώ στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κάλεσε τον κ. Τζιτζικώστα να απαντήσει στοιχειωδώς ενώ αναρωτήθηκε αν το δημοσίευμα είναι σε γνώση της δικαιοσύνης. «Εύχομαι σε αυτόν τον τόπο να μην υπάρχουν αλλά φαινόμενα τύπου Ψωμιάδη και Παπαγεωργόπουλου» ανέφερε.

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω