Πυρά Ψωμιάδη σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας και ΕΡΤ: «Αποκλείουν εμένα και το λαό της Θεσσαλονίκης»

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 15.5.2019 | 13:06 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Πυρά Ψωμιάδη σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας και ΕΡΤ: «Αποκλείουν εμένα και το λαό της Θεσσαλονίκης»

THESSNEWS-DESK

Πυρά προς τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας και την ΕΡΤ, εξαπολύει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, αναφορικά για τον αποκλεισμό του.

Ο κ.Ψωμιάδης κάνει λόγο για προσβλητικό τρόπο προς το άτομό του από τα κανάλια, καθώς δεν προβάλουν τις απόψεις και θέσεις του στο τηλεοπτικό κοινό τους.

Σύμφωνα με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης ο λόγος που τον αποκλείουν από τις τηλεοπτικές τηλεμαχίες με τους κομματικούς υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ οφείλεται στα βέτο που βάζουν οι εν λόγω υποψήφιοι και στην «γραμμή» που παίρνουν από ανώτερα στελέχη των καναλιών.

Αναλυτικά η δήλωση του:

 «Έχει καταντήσει προσβλητικός ο τρόπος με τον οποίο κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας αποκλείουν την φωνή, τις θέσεις και τις απόψεις μου από το τηλεοπτικό κοινό τους.

Επιμένουν, τον υποψήφιο με το μεγαλύτερο έργο διαχρονικά και την μεγαλύτερη πολιτική ιστορία ανάμεσα στους 19 υποψήφιους δημάρχους Θεσσαλονίκης να μην τον προσκαλούν καθόλου ή να του προτείνουν ¨εμφανίσεις¨ στα πάνελ τους, που ρίχνουν στάχτη στα μάτια, με υποψηφίους που δεν βρίσκονται ούτε μέσα στην δεκάδα των δημοσκοπήσεων που έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Το σημειώνω αυτό χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανένα ανθυποψήφιο μου και το έδειξα στην πράξη, όταν ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα που μου έγινε πριν ένα μήνα, στο κανάλι της ΕΡΤ3, όπου το μείζον στο πάνελ ήταν οι στημένες κατηγορίες σε βάρος μου που κατέπεσαν στις δικαστικές αίθουσες.

Ο λόγος που με αποκλείουν από τις τηλεμαχίες  με τους κομματικούς υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ μαθαίνω πως οφείλεται τόσο στα βέτο που βάζουν οι εν λόγω υποψήφιοι, όσο και στην ¨γραμμή¨ που παίρνουν από ανώτερα στελέχη των καναλιών.

Να ξέρουν πως με αυτή την στάση τους δεν προσβάλλουν μόνο εμένα αλλά και ολόκληρο τον λαό της Θεσσαλονίκης, που επί τρεις και πλέον δεκαετίες με τιμάει με τη ψήφο του από όποια θέση και να του τη ζήτησα.

Υποτίθεται μάλιστα πως η ΕΡΤ3, το κανάλι της Βορείου Ελλάδας ιδρύθηκε και υπάρχει στην ζωή μας ως η εναλλακτική φωνή απέναντι στο κατεστημένο, πρεσβεύοντας την ελεύθερη έκφραση και την ελευθερία του λόγου.

Δυστυχώς, υποτίθεται…»

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω