«Ενέσεις» στήριξης Ταχιάου από τη ΝΔ

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 15.5.2019 | 12:17 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

«Ενέσεις» στήριξης Ταχιάου από τη ΝΔ

Γράφει ο ΠΑΡΑΔΗΜΑΡΧΟΣ

Πολλαπλό πουσάρισμα στην υποψηφιότητα του Νίκου Ταχιάου επιχειρούν στη Νέα Δημοκρατία.

Στο γαλάζιο στρατόπεδο θα κάνουν ότι είναι δυνατόν ώστε να πετύχει η επίσημη υποψηφιότητα του κόμματος στον δήμο Θεσσαλονίκης. Καραμανλής, Μεϊμαράκης και βέβαια ο ίδιος ο Μητσοτάκης στην «πρώτη γραμμή».

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ανεβαίνει σήμερα για ομιλία στο Ολύμπιον με πρώτο προσκεκλημένο τον Κώστα Καραμανλή. Η κινητοποίηση είναι μεγάλη που θυμίζει την εποχή που ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ ήταν υποψήφιος πρωθυπουργός.

Σε αυτό το κλίμα μέχρι και ο Ν. Ταχιάος έκανε πρόσκληση όχι μόνο για την ομιλία αλλά ζήτησε να σταυρώσουν τον πρώην πρόεδρο. «Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης πέρα από το «όλον» της Νέας Δημοκρατίας, εκπροσωπεί την γενιά μου, με τις καλές και τις κακές στιγμές της, με τις συστρατεύσεις και τις διαφωνίες μας. Είναι ένας από εμάς. Τον υποδεχόμαστε στη Θεσσαλονίκη με αγάπη. Αξίζει τον έναν σταυρό μας!» έγραψε στο facebook.

Να μην το ανταποδώσει σήμερα στο Ολύμπιον ο «ψηλός»; Και μια φωτό Καραμανλή-Ταχιάου θα ήταν ότι πρέπει για τις τελευταίες δέκα μέρες της προεκλογικής περιόδου.

Τέλος, στη ΝΔ αποφάσισαν ο πρόεδρος να βρεθεί τις δύο τελευταίες μέρες της προεκλογικής περιόδου στη Θεσσαλονίκη και να πάνε «αγκαζέ» οι δύο άνδρες σχεδόν παντού.  

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω