Αυτοί είναι οι τρόποι να αποκτήσετε στο σπίτι τα τέλεια φρύδια της Emilia Clarke

THESSTRENDS 12.5.2019 | 23:43 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Αυτοί είναι οι τρόποι να αποκτήσετε στο σπίτι τα τέλεια φρύδια της Emilia Clarke

THESSNEWS-DESK

Τα όμορφα και πλούσια φρύδια δεν είναι απλά ένα trend. Εδώ και αρκετά χρόνια τα πλούσια, φυσικά φρύδια έκαναν την εμφάνιση τους κάνοντας την λεπτή γραμμή πάνω από τα μάτια μας να δείχνει πλέον ξεπερασμένη.

Σύμφωνα με το faysbook.gr, αυτοί είναι οι φυσικοί τρόποι για να αποκτήσετε τα τέλεια φρύδια της Emilia Clarke.

Ας τα δούμε λοιπόν.

Αμυγδαλέλαιο: Χάρη στις βιταμίνες Α και Ε που περιέχει βοηθά την τρίχα να μεγαλώσει. Απλώνετε μικρή ποσότητα κάθε πρωί και βράδυ αφού έχετε καθαρίσει το πρόσωπο σας.

Βαζελίνη: Το μαγικό προϊόν. Υπάρχει πάντα στο μπάνιο όλων μας ακόμη κι αν το χρησιμοποιούμε σπάνια. Είναι όμως το προϊόν που χαρίζει τη μέγιστη ενυδάτωση τόσο στην επιδερμίδα όσο και στα φρύδια. Όσο μεγαλύτερη υγρασία έχει η περιοχή τόσο ευκολότερα αναπτύσσεται η τρίχα. Μην το παρακάνετε. 1-2 φορές την εβδομάδα αρκούν.

Ελαιόλαδο: Ειδικά εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά α οφέλη του ελαιόλαδου. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα είναι το βασικό συστατικό τόσο σε προϊόντα καθαρισμού προσώπου όσο και σε κρέμες ενυδάτωσης. Είναι επίσης πλούσιο σε βιταμίνες Α και Ε. Το απλώνετε στην περιοχή των φρυδιών και το αφήνετε να δράσει για 2 περίπου ώρες. Στη συνέχεια το απομακρύνετε με ένα βαμβάκι.

Καστορέλαιο: Περιέχει πρωτεΐνες, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά στοιχεία στη σύνθεση του τα οποία χαρίζουν δύναμη στα φρύδια. Απλώστε το και αφήστε το για 30 λεπτά κάθε βράδυ. Στη συνέχεια ξεπλένετε με άφθονο χλιαρό νερό.

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω