Απειλές και ξύλο από αλλοδαπούς στον κρεοπώλη στο Καπάνι: «Θα δεις τι θα πάθεις»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 11.5.2019 | 10:59 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Απειλές και ξύλο από αλλοδαπούς στον κρεοπώλη στο Καπάνι: «Θα δεις τι θα πάθεις»

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ || [email protected]

Στιγμές τρόμου έζησε ένας επαγγελματίας που διατηρεί κρεοπωλείο στο Καπάνι, όταν δέχθηκε επίθεση από ομάδα 20 αλλοδαπών μετά τις 8 το βράδυ.


Διαβάστε σχετικά: Πρόεδρος Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου στην ThessNews: «Δεν πρόκειται να φοβηθούμε»


Όλα ξεκίνησαν όταν ο 42χρονος κάλεσε τους αλλοδαπούς να σταματήσουν να πουλούν λαθραία τσιγάρα μπροστά από το κατάστημά του στη συμβολή των οδών Βλάλη με Μενεξέ. Τα δύο άτομα που ήταν στο σημείο τον αγνοούσαν και μάλιστα εκτόξευαν και εναντίον του απειλές. Ο επαγγελματίας τότε αποφάσισε να κατευθυνθεί προς το αστυνομικό κέντρο του ΑΤ Λευκού Πύργου για να καταγγείλει το περιστατικό. Σύμφωνα μάλιστα με τον αδερφό του θύματος τα άτομα άρχισαν να τον απειλούν με τη φράση «τώρα θα δεις τι θα πάθεις» και ξεκίνησαν να παίρνουν τηλέφωνα.

Τα δύο αδέρφια βγαίνοντας από το αστυνομικό τμήμα χωρίστηκαν. Ο 42χρονος πήγε να πάρει το μηχανάκι του και στη Μενεξέ μπροστά στην Εγνατία μια ομάδα 20 ατόμων βγήκε μπροστά του και άρχισε να τον χτυπά με μανία. Ο άλλος αδερφός που αντιλήφθηκε το περιστατικό έτρεξε στο σημείο και κατάφερε μαζί με ένα ακόμη άτομο να γλιτώσουν τον 42χρονο ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και μάλιστα του έγιναν και κάποια ράμματα.

«Φοβόμαστε να έρθουμε στο μαγαζί μας» είναι η φράση του αδερφού του 42χρονου που αντικατοπτρίζει την αγωνία όλων των επαγγελματιών της αγοράς, που κάνουν λόγο για καθημερινά φαινόμενα βίας και ανομίας αλλά και γκετοποίησης της περιοχής.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω