Πρόεδρος Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου στην ThessNews: «Δεν πρόκειται να φοβηθούμε»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 11.5.2019 | 10:32 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Πρόεδρος Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου στην ThessNews: «Δεν πρόκειται να φοβηθούμε»

ΝΙΝΑ ΤΣΙΡΙΚΑ || [email protected]

Αγανακτισμένοι είναι οι καταστηματάρχες στην Αριστοτέλους με την έκταση που έχει πάρει το λαθρεμπόριο τσιγάρων και την επίθεση που δέχτηκε ένας από τους καταστηματάρχες χθες το βράδυ.


Διαβαστε σχετικά: Απειλές και ξύλο από αλλοδαπούς στον κρεοπώλη στο Καπάνι: «Θα δεις τι θα πάθεις»


Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες νωρίς το βράδυ, περίπου δέκα Πακιστανοί πουλούσαν λαθραία τσιγάρα, έξω από το κρεοπωλείο «Μπούρας». Ο καταστηματάρχης βγήκε να τους κάνει παρατήρηση. Εκείνοι δεν έφυγαν από το σημείο με αποτέλεσμα να πάει στην αστυνομία να το καταγγείλει. Όταν γύρισε περίπου είκοσι άτομα κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του και τον χτύπησαν με τη χρήση σωματική βίας.

Για το περιστατικό συνελήφθησαν τρία άτομα.

Εμφανώς αγανακτισμένος με την κατάσταση ο Πρόεδρος των Επαγγελματιών Ιστορικού Κέντρου, Χρήστος Νικολόπουλος, μιλώντας στην ThessNews τόνισε ότι «έχουν αποθρασυνθεί τόσο πολύ που εγώ από εδώ και πέρα θα πάω σε χειροδικία. Θα ενημερώσω την αγορά και θα χυθεί αίμα. Εφόσον χτύπησαν άνθρωπο της αγοράς. Θα φοβόμαστε δηλαδή να δουλέψουμε και να πάμε στα μαγαζιά μας; Αν είναι δυνατόν. Τελείωσαν οι Πακιστανοί. Εμείς δεν πρόκειται να φοβηθούμε. Την Δευτέρα θα πάω στον εισαγγελέα. Μας έχουν υποβαθμίσει την αγορά και τώρα απειλούν και τη ζωή μας».

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω