Μίνι πιτσάκια με ψητά ντοματίνια και ζουμερά μανιτάρια

ΓΕΥΣΗ 1.5.2019 | 23:19 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Μίνι πιτσάκια με ψητά ντοματίνια και ζουμερά μανιτάρια

THESSNEWS-DESK

Ατομικά πιτσάκια ψημένα στο τηγάνι με σάλτσα ντομάτας, τυριά, ψητά ντοματίνια και μανιτάρια φούρνου

Συστατικά

500 gr ντοματίνια

⅓ φλ. ελαιόλαδο

500 gr μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα

αλάτι, πιπέρι

500 gr έτοιμη ζύμη για πίτσα

½ φλ. σάλτσα ντομάτας

1 φλ. τριμμένη μοτσαρέλα

⅓ φλ. τριμμένη παρμεζάνα

φρέσκος βασιλικός ψιλοκομμένος

1 πρέζα μπούκοβο

Τρόπος μαγειρέματος σύμφωνα με το tlife.gr

Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς και σε ένα ταψί άπλωσε στη μία πλευρά τα ντοματίνια με μία κουταλιά λάδι και στην άλλη πλευρά τα μανιτάρια με δύο κουταλιές λάδι.

Αλατοπιπέρωσε τα λαχανικά και ψήσε στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά.

Κόψε το ζυμάρι σε 10 ίσα μέρη, πλάσε σε μπαλάκια και άνοιξέ τα σε κύκλους με πάχος περίπου ένα εκατοστό.

Με ένα πινέλο άλειψε τα ζυμαράκια με λάδι και ζέστανε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.

Ψήσε τα ζυμάρια για περίπου τρία λεπτά την κάθε πλευρά και μετάφερέ τα σε ένα ταψί.

Μοίρασε στα ζυμάρια τη σάλτσα ντομάτας, τη μοτσαρέλα και την παρμεζάνα και ψήσε για περίπου εννιά λεπτά.

Μοίρασε και τα λαχανικά, το βασιλικό και το μπούκοβο και σέρβιρε όσο είναι ζεστά.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω