Διαψεύδει ο Μπουτάρης κάθε σχέση με τους Ριζοσπάστες Έλληνες του Σάββα Τσιτουρίδη (ΦΩΤΟ)

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 25.4.2019 | 14:47 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Διαψεύδει ο Μπουτάρης κάθε σχέση με τους Ριζοσπάστες Έλληνες του Σάββα Τσιτουρίδη (ΦΩΤΟ)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΡΜΑΤΣΗΣ || [email protected]

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν σχέση του με τους Ριζοσπάστες Έλληνες του Σάββα Τσιτουρίδη.

Σε συνάντηση του με δημοσιογράφους στο γραφείο του στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης για την καθιερωμένη ανταλλαγή ευχών ο Γιάννης Μπουτάρης σημείωσε μεταξύ άλλων πως «Με δυσαρέστησε που διάβασα ότι υπάρχει μια ανακοίνωση από τους Έλληνες Ριζοσπάστες ότι υποψήφιος για την ευρωβουλή είναι ο γαμπρός μου ο Χάρης  Καραπαναγιωτίδης. Η κόρη μου έχει χωρίσει, δεν έχω σχέση πια με τον ίδιο. Συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες».

«Με ενόχλησε καθώς δεν έχω καμία ιδεολογία ή συνάφεια με την πολιτική του Χαλάρη και λυπάμαι που ο ίδιος ο Σάββας Τσιτουρίδης δέχτηκε να μεταχειρίζονται το όνομα μου. Δεν εκφράζω καμία συμπάθεια σε πολιτικό κόμμα αλλά διαψεύδω ότι δεν έχω καμία σχέση με τον Χάρη Καραπαναγιωτίδη και τους Ριζοσπάστες Έλληνες» προσθέσε.

Ο δήμαρχος  ρωτήθηκε αν έχει κάποια συμπάθεια ανάμεσα στους συνδυασμούς που κατεβαίνουν στις εκλογές στο δήμο Θεσσαλονίκης. «Εκτός από τη συναισθηματική συμπάθεια που έχω προς την ομάδα του Πέτρου Λεκάκη δεν είμαι αυτός που θα δώσω οδηγίες. Θα πρέπει μα γίνουν συμπράξεις. Για μένα η ανάμειξη η πολιτική τελείωσε από τότε που ανακοίνωσα πως δεν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος» απάντησε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας τις τελευταίες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου υποστήριξε πως «ο δήμος πρέπει να διοικηθεί. Το φαινόμενο που παρουσιάστηκε και δεν έγιναν απαρτίες είναι εξαιρετικά λυπηρό. Δείχνει ασέβεια προς τους ψηφοφόρους. Η δουλειά του δημοτικού συμβούλου είναι να έρχεται. Εάν δεν είναι συνεπής ο δημοτικός σύμβουλος γιατί να τον ψηφίσουν οι ψηφοφόροι».

Ζήτησε επίσης οι συμπράξεις μεταξύ των παρατάξεων να εμφανιστούν από τώρα «γιατί μετά θα είναι πολιτικό παρε δώσε».


Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση:
 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω