Εσύ πόσες επιτροπές έκανες σήμερα;

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 9.4.2019 | 07:15 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Εσύ πόσες επιτροπές έκανες σήμερα;

Γράφει ο ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ

Μπάχαλο! Το απόλυτο μπάχαλο! Μόνο έτσι μπορεί κάποιος να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στα οργανωτικά της ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Το τελευταίο δείγμα ήρθε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, με τις… περίφημες επιτροπές εκλογικού αγώνα.

Συγκεκριμένα, προ δεκαπενθημέρου, ο γραμματέας Οργανωτικού του κόμματος συγκρότησε την Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα Θεσσαλονίκης, στην οποία συμπεριέλαβε γνωστά τοπικά στελέχη. Η ενέργεια αυτή εξόργισε τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Τάσο Σπηλιόπουλο, ο οποίος δεν είναι διάσημος ούτε για τη διπλωματικότητά του, ούτε για τη διάθεση συνεννόησης που δείχνει συνήθως...

Ο 76χρονος πρόεδρος θεώρησε ότι με τον τρόπο αυτό κάποιοι από την Πειραιώς τον απαξιώνουν και τον υποβαθμίζουν. Κι έκανε το πρωτοφανές: προχώρησε από μόνος του στη συγκρότηση μίας νέας Επιτροπής, στην οποία έβαλε άλλα στελέχη, όπως και πολλά που είχαν επιλεγεί στην… προηγούμενη. Φυσικά, η κίνηση του προκάλεσε τον γέλωτα στα κεντρικά γραφεία του Μοσχάτου με αρκετά στελέχη να φτύνουν τον κόρφο τους για το κακό που τους βρήκε. Αλλά δεν το άφησαν έτσι! Συνέχισαν το αδυσώπητο τρολάρισμα και διόρισαν νέα επιτροπή, συντονιστική αυτή τη φορά!

Προφανώς θέλησαν να φτιάξουν μία Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα για να συντονίζει τις άλλες δύο κανονικές επιτροπές. Τα μέλη των επιτροπών πάντως δηλώνουν αμήχανα: δεν ξέρουν πια σε ποια επιτροπή να παραστούν! Εάν πάνε σ’ αυτή που συγκρότησε το Οργανωτικό θα ακούν την γκρίνια του Σπηλιόπουλου. Εάν πάνε στην άλλη, του προέδρου, θα είναι ανακόλουθοι απέναντι στη σοβαρή δομή του κόμματος. Εάν πηγαίνουν και στις δύο, τότε δε θα έχουν χρόνο ούτε για… κουτσομπολιό. Και αυτό στη ΝΔ δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει αποδεκτό!

 

Από το φύλλο της THESSNEWS #152 (06/04/2019-07/04/2019)

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω