Φρέσκα τορτελίνια Τοσκάνης με ντομάτα και σπανάκι

ΓΕΥΣΗ 9.10.2020 | 20:35 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Φρέσκα τορτελίνια Τοσκάνης με ντομάτα και σπανάκι

THESSNEWS-DESK

Λαχταριστά τορτελίνια με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας αρωματισμένη με baby σπανάκι

Συστατικά

2 κ. σούπας ελαιόλαδο

1 kg ντομάτες ψιλοκομμένες

1/2 κ. γλυκού αλάτι

1/4 κ. γλυκού πιπέρι

1 πρέζα μπούκοβο

3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

500 gr φρέσκα τορτελίνια τυριού

2 φλ. baby σπανάκι

τριμμένη παρμεζάνα

Τρόπος μαγειρέματος σύμφωνα με το tlife.gr

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε το λάδι σε μέτρια φωτιά.

Πρόσθεσε τις ντομάτες με το αλάτι, το πιπέρι και το μπούκοβο και σοτάρισε για περίπου πέντε λεπτά.

Πρόσθεσε το σκόρδο και συνέχισε να ανακατεύεις για ένα ακόμη λεπτό.

Δυνάμωσε τη φωτιά, πρόσθεσε τα τορτελίνια και μαγείρεψε για περίπου πέντε λεπτά ή σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Αφαίρεσε το τηγάνι από τη φωτιά και πρόσθεσε το σπανάκι, ανακατεύοντας προσεκτικά για ένα λεπτό μέχρι να μαραθεί.

Σέρβιρε όσο είναι ζεστά με μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Φωτογραφία από congerdesign από το Pixabay

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω