Π.Ψωμιάδης : Η Εθνική προδοσία είναι μπροστά μας

THESSCITY 11.1.2019 | 13:13 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Π.Ψωμιάδης : Η Εθνική προδοσία είναι μπροστά μας

THESSNEWS-DESK

O υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Παναγιώτης Ψωμιάδης σχολιάζει την επίσκεψη της Μέρκελ στην Αθήνα, μέσα από δήλωσή του.

Μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Ψωμιάδης τονίζει «Η προσφώνηση της γείτονος χώρας ως «Βόρεια Μακεδονία» από την κυρία Μέρκελ, τέσσερις μάλιστα φορές στις δηλώσεις της, συνιστά, για τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, ιταμή πρόκληση».

Συνεχίζει υπογραμμίζοντας  «Σε μερικές ημέρες ο διασυρμός των Πρεσπών θα φτάσει στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Και όλοι οι Έλληνες βουλευτές θα κληθούν να αναμετρηθούν με τη συνείδηση τους. Η εθνική προδοσία είναι μπροστά μας».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Το Σεπτέμβριο του 2013 σε δήλωση μου είχα υπογραμμίσει πως ο Αλέξης Τσίπρας εκτίθεται ανεπανόρθωτα όταν τη μια μέρα επιδίδεται σε επαναστατική γυμναστική και την επομένη  ως καλός υποτακτικός προσκυνά το σύστημα στην Ουάσιγκτον και στην Ευρώπη.

Ο Αλέξης Τσίπρας «προωθήθηκε» στην εξουσία για ένα και μόνο λόγο: να κλείσει ανοιχτά εθνικά μέτωπα, να κάνει τη βρώμικη δουλειά. Και αυτή η θαυμαστή προσήλωση του αναγνωρίστηκε, μετά πολλών επαίνων, το απόγευμα της Πέμπτης από τη Γερμανίδα Καγκελάριο.

Η προσφώνηση της γείτονος χώρας ως «Βόρεια Μακεδονία» από την κυρία Μέρκελ, τέσσερις μάλιστα φορές στις δηλώσεις της, συνιστά, για τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, ιταμή πρόκληση.

Για τον κύριο Τσίπρα, όμως, η εκχώρηση ονόματος, γλώσσας και ταυτότητας στο δημιούργημα του Τίτο βαφτίστηκε εθνική επιτυχία. Θυσιάζουν τα πάντα για να μείνουν στην καρέκλα λίγους μήνες ακόμη. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Και το περίεργο είναι, πως τα περισσότερα κόμματα της αντιπολίτευσης σιωπούν μπροστά στη διαφαινόμενη εθνική ταπείνωση, θέτουν το ονοματολογικό σε δεύτερη μοίρα…»

Σε μερικές ημέρες ο διασυρμός των Πρεσπών θα φτάσει στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Και όλοι οι Έλληνες βουλευτές θα κληθούν να αναμετρηθούν με τη συνείδηση τους. Η εθνική προδοσία είναι μπροστά μας.»

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω