Με απόφαση Πατουλίδου κλειστά και αύριο Παρασκευή όλα τα σχολεία στο νομό Θεσσαλονίκης

THESSCITY 10.1.2019 | 12:13 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Με απόφαση Πατουλίδου κλειστά και αύριο Παρασκευή όλα τα σχολεία στο νομό Θεσσαλονίκης

THESSNEWS-DESK

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Παρασκευή 11 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία στο νομό Θεσσαλονίκης μετά από απόφαση της  αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλας Πατουλίδου.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η συνέχιση της διακοπής των μαθημάτων των σχολείων της Α/ΒΑΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ εκπαίδευσης αύριο Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων και ιδιαιτέρως των χαμηλών θερμοκρασιών (παγετός ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες) που θα επικρατήσουν σε όλη την Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης (νομός Θεσσαλονίκης) και μέχρι νεοτέρας.

Μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου εξήγησε ότι η απόφαση για να μείνουν κλειστά τα σχολεία και αύριο στο νομό Θεσσαλονίκης ελήφθη με βάση την εικόνα που δίνουν στην περιφέρεια οι δήμαρχοι και ο περιφερειάρχης εκπαίδευσης.

Όπως εξήγησε τα σχολεία  θα μείνουν κλειστά και αύριο για να καθαριστούν οι αυλές και τα πεζοδρόμια προκειμένου να ανοίξουν την Δευτέρα κανονικά.

«Το κάνουμε για να προλάβουμε καταστάσεις σημείωσε, αναφερόμενη στο περιστατικό μαθητή στον Εύοσμο που γλίστρησε κι έσπασε το πόδι του».

 

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω