Κλειστά αύριο τα σχολεία στον δήμο Λαγκαδά

THESSCITY 9.1.2019 | 16:11 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Κλειστά αύριο τα σχολεία στον δήμο Λαγκαδά

THESSNEWS-DESK

Ενημέρωση του δήμου Λαγκαδά για την κακοκαιρία και τις σχολικές μονάδες που θα παραμείνουν κλειστές αύριο Πέμπτη 10 Ιανουαρίου. 

Από τον Δήμο Λαγκαδά ανακοινώνεται ότι λόγω της επιδείνωσης του καιρού με νέες πυκνές χιονοπτώσεις και τον συνεχιζόμενο ισχυρό παγετό σε όλο τον Δήμο μας, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ αύριο Πέμπτη 10 Ιανουαρίου.

Κλειστές θα παραμείνουν επίσης οι μονάδες των ΙΕΚ, του ΣΔΕ, τα ΚΔΑΠ και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Λαγκαδά.


ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠOΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα επιχείρηση αποχιονισμού από τα μηχανήματα του Δήμου Λαγκαδά (εκχιονιστικά και αλατιέρες) στο σύνολο του οδικού δικτύου. Παράλληλα, λόγω των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών έχει ζητηθεί η συνδρομή της Εγνατίας Οδού Α.Ε. και του Ελληνικού Στρατού.

Ο Δήμος επίσης έχει εξασφαλίσει επάρκεια σε αλάτι. Παρακαλούμε τους συνδημότες μας που θέλουν να προμηθευτούν, να επικοινωνούν με το Εργοτάξιο του Δήμου Λαγκαδά στο τηλέφωνο 23940 25243 ή να ενημερώνονται από τις κατά τόπους Κοινότητες.

Συνιστάται στους συνδημότες μας, οδηγούς και πεζούς, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως αναγκαίες.

Για το δρομολόγια του ΟΑΣΘ μπορείτε να ενημερώνεστε στα τηλέφωνα: 11085 (Πληροφοριακό Κέντρο ΟΑΣΘ), 2310981448 (Σταθμαρχείο Λαγκαδά), 2310 981440 (Σταθμαρχείο Σταυρούπολης).

Για τα δρομολόγια της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης μπορείτε να ενημερώνεστε στα τηλέφωνα: 2310510834 & 835. Για τα δρομολόγια προς Σταυρό, Ασπροβάλτα, Ζαγκλιβέρι στο τηλέφωνο 2310-595.447.

 

Κλειστά σχολεία και αύριο Πέμπτη σε Θεσσαλονίκη και Βόρεια Ελλάδα (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω