Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη τα σχολεία στη Χαλκηδόνα

THESSCITY 8.1.2019 | 14:12 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη τα σχολεία στη Χαλκηδόνα

THESSNEWS-DESK

Ο δήμος Χαλκηδόνος με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι τα σχολεία στο δήμο θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Τετάρτη 9 Ιανουαρίου. Κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί. 

 

"Σύμφωνα με σημερινό έκτακτο δελτίο επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων της Ε.Μ.Υ. και κατόπιν του συνεχιζόμενου ολικού παγετού που πλήττει την περιοχή της Κεν. Μακεδονίας, τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Χαλκηδόνος θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Τετάρτη 09 Ιανουαρίου 2019" αναφέρει αρχικά η σχετική ανακοίνωση. 

"Σημειώνεται πως το προσωπικό του Δήμου και οι Δ/νσεις των Σχολείων κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να είναι σε λειτουργία τα δίκτυα θέρμανσης και ύδρευσης των σχολικών μονάδων, ώστε τα κτίρια να είναι έτοιμα να υποδεχτούν το μαθητικό τους δυναμικό μόλις ομαλοποιηθούν οι καιρικές συνθήκες" προστίθεται. 

"Τέλος, ανακοινώνεται πως οι Δημοτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Χαλκηδόνος θα βρίσκονται κανονικά σε λειτουργία, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι γονείς" καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου τύπου. 

 

Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά αύριο Τετάρτη σε Θεσσαλονίκη και Βόρεια Ελλάδα (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω