Έρχεται ο  16ος Χειμερινός Αγώνας Κολύμβησης στην Καλαμαριά!

THESSCITY 8.1.2019 | 14:31 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Έρχεται ο 16ος Χειμερινός Αγώνας Κολύμβησης στην Καλαμαριά!

THESSNEWS-DESK

Διοργανώνεται και φέτος ο 16ο Χειμερινό Αγώνα Κολύμβησης  «ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ», από το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Καλαμαριάς και ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Ιανουαρίου  στις 12 το μεσημέρι στην πλαζ Αρετσούς.

Ειδικότερα, η  συγκεκριμένη αθλητική εκδήλωση περιλαμβάνει δύο διαδρομές 300  και 1.000 μέτρων  μέσα στα νερά του  Θερμαϊκού κόλπου και  θα συμμετάσχουν συνολικά εκατό κολυμβητές.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να φέρει κοντά τους πολίτες  με τη θάλασσα, να τους προσφέρει τη δυνατότητα μύησης στη χειμερινή κολύμβηση και να γνωρίσουν  τα ευεργετικά οφέλη αυτής της άσκησης στον ανθρώπινο οργανισμό.

Οι κολυμβητές θα συγκεντρωθούν στις 10 το πρωί της Κυριακής, στο δημοτικό κολυμβητήριο Καλαμαριάς και στη συνέχεια θα μεταφερθούν με λεωφορείο στην πλαζ Αρετσούς, σημείο εκκίνησης του αγώνα.

Μετά τον τερματισμό  οι αθλητές του υγρού στοιχείου, θα επιστρέψουν στο χώρο του κολυμβητηρίου για να  κάνουν χρήση των αποδυτηρίων και των ντους . Αμέσως μετά θα ακολουθήσει τελετή απονομής των τιμητικών διακρίσεων.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω