Πόσων ετών είναι πραγματικά το σώμα σου;

ΥΓΕΙΑ 20.12.2018 | 13:47 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Πόσων ετών είναι πραγματικά το σώμα σου;

THESSNEWS

Μόνο η δίαιτα και η διατροφή και οι βιταμίνες δεν αρκούν. Τι μπορεί να μας βοηθήσει πραγματικά; Να δούμε πόσων ετών είναι το σώμα μας.

Όλοι μας λίγο πολύ τους χειμερινούς μήνες φροντίζουμε να τη σκαπουλάρουμε από το γυμναστήριο, λίγοι είναι αυτοί που είναι τυπικοί με τις επισκέψεις τους και ας κάνουμε λίγη δίαιταμέσα στην εβδομάδα. Έπειτα λίγο πριν πιάσουν οι πρώτες ζέστες θυμόμαστε το project bikini body και τρέχουμε να μαζέψουμε το σώμα μας πριν μας δει ο ήλιος (και όλοι οι υπόλοιποι) με το μαγιώ.

Ο λόγος που πρέπει να φροντίζουμε το σώμα μας δεν είναι μόνο αισθητικός, αλλά και πρακτικός. Το σώμα μας, οι μυς μας, οι σύνδεσμοι, τα οστά χωρίς εξάσκηση σκουριάζουν και δυστυχώς μόνο η δίαιτα δεν φτάνει.. Τα αποτελέσματα της κακής διαχείρησης του σώματός μας βέβαια δεν είναι άμεσα ορατά. Για αυτό κάποιοι στα 60 είναι σα παιδαρέλια και άλλοι χρειάζονται ήδη «Πι» για τις μεταφορές τους.

Κάντε το τεστ φυσικής κατάστασης και δείτε σε ποια ηλικία βρίσκεται το σώμα σας! Και αν τα αποτελέσματα δεν σας ικανοποιήσουν η λύση είναι ένα τηλεφώνημα μακρυά!

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω