Ομαλοποιήθηκε η κυκλοφορία στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)
THESSCITY 10.1.2017 | 20:59 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ομαλοποιήθηκε η κυκλοφορία στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

THESSNEWS-DESK

Η σημερινή σφοδρή χιονόπτωση που «χτύπησε» τη Θεσσαλονίκη δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία τόσο των αυτοκινήτων και όσο και των πεζών.

Ωστόσο εδώ και περίπου δύο ώρες σταμάτησε η χιονόπτωση τουλάχιστον στο κέντρο της πόλης οπότε τα προβλήματα σιγά σιγά μειώθηκαν. Βέβαια το χιόνι παγώνει στους δρόμους γιατί κάνει πολύ κρύο οπότε χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή την ώρα τα πράγματα στις περισσότερες περιοχές έχουν ομαλοποιηθεί και σύμφωνα με τους ακροατές του Ράδιο Θεσσαλονίκη πλέον δεν υπάρχουν και πολλά αυτοκίνητα τα οποία κυκλοφορούν αυτή την ώρα.

Στην περιφερική οδό που σημειώθηκαν νωρίτερα πάρα πολλά πρόβλημα, πλέον τα πράγματα είναι καλά και η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Οι οδηγοί ωστόσο, πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί υπάρχει μεγάλη ολισθηρότητα του δρόμου και γιατί κάποιοι δρόμοι είναι ακόμα χιονισμένοι.

Να τονίσουμε επίσης ότι πριν λίγη ώρα έριξαν αλάτι στη Τσιμισκή προκειμένου να είναι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση οι δρόμοι. 

Φωτογραφίες Φωτογραφίες


Επάνω