Αρχική / ΓΕΥΣΗ / ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ / Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Ιστορία πάνω από έναν αιώνα!

ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

11/09/2021 10:00 πμ

Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Ιστορία πάνω από έναν αιώνα!

Τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, παραδίδουν τα αγαπημένα σας γλυκά στο χώρο σας σε λιγότερο από μια ώρα εντελώς δωρεάν!

Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Ιστορία πάνω από έναν αιώνα!

Γράφει thessnews

Με ιστορία που μετρά πλέον πάνω από έναν αιώνα τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, σας υποδέχονται στο νέο ανακαινισμένο τους χώρο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, Παύλου Μελά 7 και Μητροπόλεως 119 και δεσμεύονται να σας χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης που διεγείρει όλες τις αισθήσεις!

 

Παράδοση και μνήμη, διαχρονικά φρέσκες κι αγνές πρώτες ύλες, μεθυστικά αρώματα, μοναδική υφή και πλούσια γεύση, παντρεύονται αρμονικά με την πολυτελή αισθητική του χώρου και τις μελωδίες του πιάνου, που συνοδεύουν κάθε σας επίσκεψη στα καταστήματα των Ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ.

 

 

 

 

Η σύνδεση της οικογένειας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ με τη Ζαχαροπλαστική ξεκινά τη δεκαετία του 1890 στη Μικρά Ασία. Μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή, η οικογένεια οδηγείται στη Λάρισα, όπου ανοίγουν το πρώτο υποτυπώδες Ζαχαροπλαστείο .Τα γλυκά τους γίνονται γρήγορα ξακουστά και το Ζαχαροπλαστείο αποκτά φήμη για το σιροπιαστό μιλφέιγ, τους κουραμπιέδες και το χαλβά του.

Το 1992 ο μεγαλύτερος γιος Γρηγόρης ανοίγει το πρώτο του κατάστημα στην Αθήνα, επί της Λεωφόρου Κηφισίας 129, εισάγοντας την παγκόσμια πρωτοτυπία για τα δεδομένα της εποχής, «το ανοιχτό παρασκευαστήριο», με οδηγό τη φράση του πατέρα του Λάζαρου, «φρέσκο είναι αυτό που φτιάχνεις τώρα και το τρως τώρα».

Σήμερα η επιχείρηση αριθμεί 9 φυσικά καταστήματα στην Αθήνα και 2 στη Θεσσαλονίκη με σήμα κατατεθέν της, το διάσημο σε όλους μιλφέιγ.

 

 

Δοκιμάστε το πανελλαδικά ξακουστό μιλφέιγ και τα τριγωνάκια, τα σιροπιαστά Βυρητού, αλλά και το βραβευμένο παγωτό των Ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ και κάντε βουτιά στην απόλαυση με γεύσεις και υφές που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

 

 

Τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, παραδίδουν τα αγαπημένα σας γλυκά στο χώρο σας, σε λιγότερο από μια ώρα εντελώς δωρεάν!

Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα των Ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, δείτε την ποικιλία των γλυκών τους, παραγγείλετε και γευτείτε τα πανεύκολα με ένα κλικ στο https://konstandinidis.com/kat_oikon-paradosi/, χωρίς χρέωση μεταφοράς.

 

 

 

 

 

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

16.10.2021 9:41 μμ

Μία ιδιαίτερη «γωνιά» της Θεσσαλονίκης, όπου πωλούνται τα πιο ευφάνταστα κρουασάν, αποκάλυψε η εκπομπή «Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο» του OPEN. Η «ψυχή» πίσω από την όλη… υπόθεση είναι η ζαχαροπλάστης Ελένη Καλλίδου, η οποία, όπως αποκάλυψε, η ιστορία των κρουασάν ξεκίνησε

ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

4.8.2021 10:59 μμ

Εύκολη συνταγή για λαχταριστή μπουγάτσα Θεσσαλονίκης με πλούσια κρέμα.   Όπως διαβάζουμε στο greekcookingbykaterina.com για την συνταγή θα χρειαστούμε: 1 λίτρο γάλα πλήρες 1 κούπα ζάχαρη (240 γρ.) 1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό (190 γρ.) 70 γρ. βούτυρο για την κρέμα

ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

8.6.2021 7:17 μμ

Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Μια πίτα από πολύ λεπτό φύλλο που ανοίγεται με το χέρι και με τα χέρια και θέλει ιδιαίτερη δεξιοτεχνία και τυλίγεται μέσα ένα μείγμα από γλυκιά κρέμα ή τυρί ή σπανάκι ή ακόμα και κιμά.

ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

8.6.2021 7:02 μμ

Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Καθώς έχει κοινή καταγωγή με το σιμίτ (simit), το κουλούρι στα τουρκικά, Έλληνες και Τούρκοι ερίζουν για την καταγωγή και την προέλευσή του. Μια ζύμη σε κυκλικό σχήμα και διάφορα μεγέθη, άλλοτε τραγανό και άλλοτε

ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

27.9.2017 6:34 μμ

Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Κλασικό ποντιακό φαγητό που συνδυάζει άριστα τις πρωτεΐνες των φασολιών με τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες των μαύρων λάχανων – λαχανίδας. 2 κιλά μαύρα λάχανα 600 γρ. φασόλια μέτρια Πρεσπών 300 γρ. ντομάτες φρέσκες 30 γρ. πελτέ

ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

26.9.2017 6:31 μμ

Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Σε μια λεκάνη βάζουμε το γάλα με τη μαγιά και τη ζάχαρη και τη λιώνουμε. Αφήνουμε για 20 λεπτά να βγάλει η μαγιά τους μύκητες (να δράσουν). Προσθέτουμε το νερό, το αυγό, το αλάτι, το

thess

Επικαιρότητα