Αρχική / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ / YubiKey: Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και …ξεγνοιάστε !

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

05/06/2022 10:01 πμ Ενημ. 6/06/2022 10:50 πμ

YubiKey: Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και …ξεγνοιάστε !

Χρήσιμα σε ιδιώτες, επιχειρήσεις, εργαζόμενους στο χώρο της Πληροφορίας, των Οικονομικών, της Τεχνολογίας, της Υγείας, της Εκπαίδευσης.

YubiKey: Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και …ξεγνοιάστε !

Γράφει thessnews

 

Η Yubico ιδρύθηκε με σκοπό να κάνει τη σύνδεση στους διαδικτυακούς λογαριασμούς ασφαλέστερη και με τρόπο εύκολο για τους χρήστες.

Ιδιώτες, κορυφαίες επιχειρήσεις, προγραμματιστές, εργαζόμενοι στο χώρο της Πληροφορίας, των Οικονομικών, της Τεχνολογίας, της Υγείας, της Εκπαίδευσης ορκίζονται στο όνομα των YubiKeys και σας τα συστήνουν ανεπιφύλακτα.

 

Επιλέξτε το YubiKey που σας ταιριάζει

Τα YubiKeys, αντικείμενα μόλις μερικών εκατοστών – σαν στικάκια,  σας παρέχουν την απόλυτα ασφαλή πρόσβαση σε υπολογιστές, τηλέφωνα, δίκτυα και διαδικτυακές υπηρεσίες και εφαρμογές.

 

 

Αποκτώντας ένα YubiKey, δεν θα χρειαστεί ξανά να απομνημονεύσετε κωδικούς που απ’ ότι αποδεικνύεται είναι ευάλωτοι πολλές φορές σε υποκλοπή. Το μόνο που μένει είναι να συγκρίνετε τα YubiKeys και να καταλήξετε σ’ αυτό που σας αρμόζει.

 

 

YubiKey 5 Series

Κλειδί ασφαλείας πολλαπλών πρωτοκόλλων, εξαλείφοντας την πιθανότητα υποκλοπής λογαριασμού με ισχυρό έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, πολλών παραγόντων ή ακόμα και χωρίς κωδικό πρόσβασης. Επιτρέπει στους χρήστες να ασφαλίζουν τους διαδικτυακούς λογαριασμούς σε όλες τις συσκευές.

Το μόνο που καλείται ο χρήστης να κάνει είναι να συνδέσει το ΥubiKey 5 στη συσκευή που θέλει, desktop, λαπτοπ, τάμπλετ, ή απλώς να το ακουμπήσει στην επιφάνεια του κινητού τηλεφώνου του.

 

 

YubiKey 5 FIPS Series

Tο υψηλότερο επίπεδο διασφάλισης ελέγχου ταυτότητας 3 (AAL3) από την Yubico και την YubiKey 5 FIPS series. Κλειδιά ασφαλείας πολλαπλών πρωτοκόλλων, εξαλείφοντας την πιθανότητα υποκλοπής λογαριασμού με ισχυρό έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, πολλών παραγόντων ή ακόμα και χωρίς κωδικό πρόσβασης. Σύνδεση USB-A, USB-C, NFC και Lightning.

 

 

YubiKey Bio Series

Κλειδί ασφαλείας πολλαπλών πρωτοκόλλων, ένα YubiKey Bio εξαλείφει την πιθανότητα υποκλοπής λογαριασμού με βιομετρική πιστοποίηση μέσω αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων για ισχυρό έλεγχο ταυτότητας ή ακόμα και πιστοποίηση χωρίς κωδικό πρόσβασης. Επιτρέπει στους χρήστες να ασφαλίζουν τους διαδικτυακούς λογαριασμούς σε όλες τις συσκευές. ανθεκτικό σε σκόνη, νερό και πτώση

 

 

YubiHSM 2

Το YubiHSM 2, προσφέρει ασφαλή αποθήκευση κρυπτογραφικού κλειδιού υλικού και λειτουργίες για εφαρμογές, διακομιστές και υπολογιστικές συσκευές εξαλείφοντας παράλληλα το κόστος και την πολυπλοκότητα.
Ανθεκτικά σε παραβιάσεις και προσφέρουν ROI χαμηλού κόστους και υψηλής ασφάλειας με ένα φορητό «nano» παράγοντα επιτρέποντας την ευέλικτη χρήση σε διαφορετικές συσκευές και τοποθεσίες.
Με το YubiHSM 2 oι επιχειρήσεις μπορούν να αποτρέψουν την αντιγραφή της κρυπτογράφησης των κλειδιών από εισβολείς, κακόβουλα προγράμματα και κακόβουλες εσωτερικές ενέργειες.

 

 

Security Key series με NFC

Τα κλειδιά ασφαλείας Security Key με NFC της Yubico, συνδυάζουν τον έλεγχο ταυτότητας βάσει υλικού, κρυπτογράφηση δημόσιου κλειδιού, U2F και FIDO2, μαζί με δυνατότητες USB-A και NFC, all-in-one για την εξάλειψη της υποκλοπής λογαριασμών σε επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές και κινητά.

 

 

Τα κλειδιά ασφαλείας Security Key C NFC της Yubico, συνδυάζουν τον έλεγχο ταυτότητας βάσει υλικού, κρυπτογράφηση δημόσιου κλειδιού, U2F και FIDO2, μαζί με δυνατότητες USB-C και NFC, all-in-one για την εξάλειψη της υποκλοπής λογαριασμών σε επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές και κινητά.

 

 

 

Smart Management: Ο πιστοποιημένος Μεταπωλητής της Yubico

Η εταιρεία Smart Management είναι Πιστοποιημένος Μεταπωλητής προϊόντων της Yubico και το μοναδικό Επίσημο Ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης των κλειδιών ασφαλείας της Yubico, στην Ελλάδα.

Εδώ και δύο δεκαετίες παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες με στόχο την μέγιστη ασφάλεια των υποδομών και των online λογαριασμών σας.

Οι υπηρεσίες πληροφοριακών συστημάτων που προσφέρει η Smart Management είναι 100% εναρμονισμένες με τα υψηλότερα στάνταρ ασφάλειας και εγγυήσεων. Οι ειδικοί της Smart Management σχεδιάζουν, αναπτύσσουν και υλοποιούν πληροφοριακά συστήματα για οποιαδήποτε επιχειρησιακή ανάγκη, τα οποία εξασφαλίζουν την άρτια και απρόσκοπτη λειτουργία στο τρίπτυχο Λειτουργικότητα, Δεδομένα και Ασφάλεια.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

/ Δείτε ακόμα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

14.6.2022 3:28 μμ

Καλοκαίρι με δροσιά! Τώρα που καλοκαίριασε αναζητούμε απεγνωσμένα σκιά και δροσιά. Ιδίως στις διακοπές, μερικές σταγόνες δροσιάς από ένα κρύο ρόφημα αποτελούν σίγουρα την όαση που όλοι επιζητούμε. Ένα ισοθερμικό παγούρι είναι η ιδανική λύση για όλες τις εποχές. Αρχικά

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

14.6.2022 1:42 μμ

Τα Οπτικά «Αργαλιάς» από το 1963, με την πολύτιμη εμπειρία δύο γενεών, συνεχίζει να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε οτιδήποτε αφορά γυαλιά ηλίου, οράσεως και φακών επαφής.   Διαθέτουν επίσης, ειδικό τμήμα οπτομετρίας και σας προσφέρουν δωρεάν οφθαλμολογικό έλεγχο.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

14.6.2022 1:27 μμ

  Η ISOMAT στηρίζει για ακόμα μια χρονιά την αρχιτεκτονική ημερίδα ΕΣΩ, φέτος ως Grand Sponsor, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση στην Αθήνα.   H ημερίδα ΕΣΩ διοργανώνεται για 10η χρονιά, μετά από

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

14.6.2022 10:06 πμ

Η Wheels Master αποτελεί εγγύηση στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιποίησης, συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων.   Η εποχή και οι θερμοκρασίες αρχίζουν να καθιστούν τη χρήση κλιματισμού απαραίτητη. Χρήση που πρέπει να μη γίνεται αλόγιστα ασφαλώς όχι και εις βάρος της υγείας

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

10.6.2022 11:41 πμ

Κοντά σας από το 1978, η «Express Hellas» γνωρίζει όλα τα μυστικά για τον σωστό καθαρισμό των χαλιών σας είτε πρόκειται για χειροποίητα είτε για χαλιά μηχανής και μοκέτες.   Προμηθευτείτε την έκπτωση από την GoodDeals πατώντας εδώ!   Ο

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

9.6.2022 4:43 μμ

Στην υλοποίηση ενός μεγάλου επενδυτικού προγράμματος, που περιλαμβάνει καινούργιες παραγωγικές εγκαταστάσεις 10.000 τ.μ., προμήθεια νέου μηχανολογικού εξοπλισμού και δημιουργία ερευνητικού ενυδρείου, προχώρησε η βιομηχανία παραγωγής διχτυών Δίοπας ΑΕ.   Το επενδυτικό πρόγραμμα έφτασε σε κόστος τα 5 εκατ. ευρώ και

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή