Αρχική / ADVERTORIALS / Τελευταίες μέρες εγγραφών για τα σεμινάρια που μοριοδοτούν σε ΣΔΕ, ΙΕΚ ΔΥΠΑ,Δ.ΙΕΚ- Κλείσε θέση

ADVERTORIALS

01/07/202411:29 πμ

Τελευταίες μέρες εγγραφών για τα σεμινάρια που μοριοδοτούν σε ΣΔΕ, ΙΕΚ ΔΥΠΑ,Δ.ΙΕΚ- Κλείσε θέση

Νέα ή παράλληλη σταδιοδρομία ως εκπαιδευτής ενηλίκων.

Τελευταίες μέρες εγγραφών για τα σεμινάρια που μοριοδοτούν σε ΣΔΕ, ΙΕΚ ΔΥΠΑ,Δ.ΙΕΚ- Κλείσε θέση

Γράφει thessnews

 

Κάτοχοι πτυχίου οποιασδήποτε ειδικότητας ή με τριετή εμπειρία σε οποιοδήποτε κλάδο δύναται να  διδάξουν το γνωστικό τους αντικείμενο σε δομές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στις δομές μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  εντάσσονται τα: ΔΙΕΚ, Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ, ΚΔΒΜ των Δήμων αλλά και άλλων δημόσιων ή ιδιωτικών οργανισμών, δομές υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων, δομές επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης και σχολές γονέων.

Η εκπαίδευση ενηλίκων είναι ένα επάγγελμα που έχει καταστεί πολύ δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, ιδίως στον χώρο των εκπαιδευτικών. Ωστόσο η εκπαίδευση ενηλίκων δεν αφορά μόνο τους εκπαιδευτικούς αλλά σχεδόν όλους , καθώς κάποιος μπορεί να απασχοληθεί και μόνιμα αλλά και παράλληλα.

Χιλιάδες είναι οι θέσεις εργασίας εκπαιδευτών ενηλίκων που άνοιξαν λόγω των νέων προγραμμάτων κατάρτισης της ΔΥΠΑ. Τα προγράμματα κατάρτισης θα τρέχουν μέχρι το 2025. Αυτό σημαίνει ότι η ζήτηση σε εκπαιδευτές ενηλίκους θα είναι αυξημένη.

Παρακολουθήστε  εξ αποστάσεως επιμορφώσεις που σας μοριοδοτούν σε προκηρύξεις και διεκδικήστε μία νέα ή και παράλληλη σταδιοδρομία μέσω του διαρκώς αναπτυσσόμενου πεδίου της εκπαίδευσης ενηλίκων.

Δείτε όλους τους θεματικούς τίτλους εδώ και επιλέξτε την ειδικότητά σας

Συμπληρώστε την αίτηση σας εδώ

Εγγραφές έως 5 Ιουλίου 2024

Με την Easy Education έχεις τη δυνατότητα. Μένει να κάνεις τη διαφορά. Εδώ μπορείς, με ασφάλεια να μάθεις πως θα αξιοποιήσεις όλες της ευκαιρίες που δίνει η δια βίου μάθηση.

Επωφελήσου των ειδοποιών μας διαφορών:

  • Σίγουρη Μοριοδότηση
  • Πάνω από 45.000 μαθητές
  • 5 ιδιόκτητες πλατφόρμες τηλεκατάρτισης
  • Αξιοπιστία & Ασφάλεια
  • Έλεγχος Γνησιότητας Βεβαίωσης με QR-code

 

Επίλεξε ανάμεσα σε 100 και πλέον προγράμματα σπουδών.

 

-Πιστοποιήσου ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων . Επέλεξε το πρόγραμμα εκπαίδευσης εκπαιδευτών ενηλίκων του Πάντειου Πανεπιστημίου Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας! Τηλ.  2311110186

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

www.easy-education.gr

 

Αναζητάτε έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο για να αποκτήσετε πιστοποίηση στην πληροφορική και να αποκτήσετε μόρια; Μην ψάχνετε άλλο, η Easy Education έχει τη λύση για εσάς! Η πληροφορική εξ αποστάσεως προσφέρει εξαιρετική δυνατότητα εκμάθησης μέσω διαδικτύου, με πιστοποιητικό που αναγνωρίζεται από το Ελληνικό Δημόσιο και το ΑΣΕΠ. Και το καλύτερο; Προσφέρουμε εξετάσεις με εγγύηση επιστροφής χρημάτων, για να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος για εσάς. Επωφεληθείτε τώρα από την προσφορά!

Εγγραφείτε ώστε να αποκτήσετε τις απαραίτητες γνώσεις και προσόντα για να εμπλουτίσετε το βιογραφικό σας!

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

/ Δείτε ακόμα

ADVERTORIALS

15.7.202410:01 πμ

  Για λίγες ημέρες ισχύουν ακόμα τα προνομιακά δίδακτρα που προσφέρει το CITY College, University of York Europe Campus για τα πτυχιακά και μεταπτυχιακά του προγράμματα (έτος εγγραφής 2024-2025). Οι υποψήφιοι φοιτητές μπορούν να επωφεληθούν ολοκληρώνοντας άμεσα την εγγραφή τους

ADVERTORIALS

8.7.20249:54 πμ

  Κάθε καλοκαίρι φέρνει μαζί του αξέχαστες στιγμές, αλλά και κινδύνους. Ατυχήματα, ηλιακά εγκαύματα, αλλεργίες, τσιμπήματα, πνιγμοί – όλα αυτά μπορούν να συμβούν. Εδώ είναι που οι γνώσεις πρώτων βοηθειών γίνονται ζωτικής σημασίας. Τα σεμινάρια πρώτων βοηθειών της Easy Education

ADVERTORIALS

5.7.202411:28 πμ

  Η Easy Education, πρωτοπόρος στη δια βίου μάθηση και στην εκπαίδευση ενηλίκων, προσαρμόζεται άμεσα στα νέα δεδομένα απόκτησης πτυχίου Αγγλικών, παρέχοντας το σύνολο των λύσεων για όλα τα επίπεδα (B2 έως C2) με άμεση ή και ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στις

ADVERTORIALS

3.7.20244:00 μμ

  Η τεχνητή νοημοσύνη έχει μπει δυναμικά στην καθημερινότητά μας, επηρεάζοντας ποικίλους τομείς, συμπεριλαμβανομένου και του επαγγελματικού περιβάλλοντος. Με την αυξανόμενη ανησυχία ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα εξαφανίσει ορισμένα επαγγέλματα ενώ θα ενδυναμώσει άλλα, το Marketing Club Greece αποφάσισε να

ADVERTORIALS

3.7.202411:04 πμ

  Αθήνα, 2 Ιουλίου 2024 –  Την υπογραφή σύμβασης με τον Όμιλο Mass Group Holding (MGH) για τη μελέτη, κατασκευή και λειτουργία σταθμού παραγωγής ενέργειας ανοικτού κύκλου ισχύος 282ΜW στο Ιράκ, ανακοινώνει ο Όμιλος ΑΒΑΞ, έργο συνολικού προϋπολογισμού 82 εκατ.

ADVERTORIALS

1.7.20241:23 μμ

  Η μεταλλευτική δραστηριότητα ανέκαθεν αποτελούσε σημαντικό παράγοντα για την οικονομική ανάπτυξη περιφερειών που φιλοξενούν επιχειρήσεις του κλάδου. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την κατεύθυνση διαδραματίζουν τα μεταλλευτικά τέλη, τα οποία οι εταιρείες οφείλουν να καταβάλλουν στο κράτος, με ένα μέρος

thess

Επικαιρότητα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

15.7.20248:45 μμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή