Αρχική / ADVERTORIALS / Ταξιδεύουμε στη Θεσσαλονίκη με την πιο εορταστική μας διάθεση, έναν ολόκληρο κόσμο ενέργειας και Πλούσια Δώρα!

ADVERTORIALS

09/09/2022 10:01 πμ

Ταξιδεύουμε στη Θεσσαλονίκη με την πιο εορταστική μας διάθεση, έναν ολόκληρο κόσμο ενέργειας και Πλούσια Δώρα!

Ταξιδεύουμε στη Θεσσαλονίκη με την πιο εορταστική μας διάθεση, έναν ολόκληρο κόσμο ενέργειας και Πλούσια Δώρα!

Γράφει thessnews

 

Το 2022 είναι χρονιά σταθμός για την nrg αφού συμπληρώνουμε 10 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζουμε με εκδηλώσεις και δράσεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης, μοιράζοντας 10 χιλιάδες ευρώ, σε 10 κληρώσεις για 10 τυχερούς! 1.000€ μετρητά την ημέρα για 10 νικητές σε καθημερινή κλήρωση!

10 έως και 18 Σεπτεμβρίου, θα βρισκόμαστε Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στην Πλατεία Αριστοτέλους, αλλά και όπως πάντα στο κατάστημά μας στην οδό Ελ. Βενιζέλου 18 στο κέντρο της πόλης, που φέτος γιορτάζει και τα πρώτα του γενέθλια!

nrg_10_ΔΕΘ-01

Η παρουσία της nrg στη Θεσσαλονίκη

10-18 Σεπτεμβρίου – Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης | Περίπτερο 10 «Ενέργεια», Θέση 32.

Η nrg, με ένα ξεχωριστό περίπτερο, προσκαλεί τους επισκέπτες σε έναν ολόκληρο κόσμο ενέργειας στο… σπίτι! Σε έναν οικείο και φιλόξενο χώρο, με την ατμόσφαιρα ενός σύγχρονου σπιτιού, παρουσιάζονται όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που διαθέτει η nrg για την ενέργεια στο σπίτι: Ηλεκτρικό Ρεύμα και Φυσικό Αέριο, λύσεις Ηλεκτροκίνησης για φόρτιση στο σπίτι, προϊόντα και υπηρεσίες Smart Home, Φωτοβολταϊκά για τη στέγη, και φυσικά λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και συμβουλές για έναν βιώσιμο τρόπο ζωής μέσα στο σπίτι, μέσα από οπτικοακουστικό υλικό και το διαδραστικό παιχνίδι Save Your nrg που δίνει την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να κερδίσουν 1.000€ την ημέρα στην καθημερινή κλήρωση!

 

 

Aerial,View,Of,The,Tower,Of,Ote,And,The,International 

 

10-11 Σεπτεμβρίου και 17-18 Σεπτεμβρίου – Ένας ολόκληρος κόσμος ενέργειας, στην Πλατεία Αριστοτέλους

 

 

 Με εορταστική διάθεση θα μας βρείτε τα Σαββατοκύριακα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, να συζητήσουμε για τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας, για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και φυσικά να παίξουμε μαζί το διαδραστικό παιχνίδι, Save Your nrg που θα σας δώσει την ευκαιρία να μπείτε στην κλήρωση για τα 1.000€ την ημέρα!

15 Σεπτεμβρίου – Γενέθλια nrg store Θεσσαλονίκης

 

 

 Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί τα πρώτα γενέθλια του nrg store στη Θεσσαλονίκη! Με εορταστική διάθεση, μουσική, δώρα και πολλές εκπλήξεις, μαθαίνουμε και για την εξοικονόμηση ενέργειας μέσα από το παιχνίδι Save Your nrg!

 

 Save Your nrg

 Δηλώστε συμμετοχή στο παιχνίδι εξοικονόμησης ενέργειας, για να λάβετε μέρος στην καθημερινή κλήρωση για 1.000€ μετρητά την ημέρα!

 

Πως μπορείτε ένα συμμετέχετε;

 Παίζοντας το διαδραστικό παιχνίδι Save Your nrg, μέσα σε ένα ψηφιακό ενεργειακό σπίτι και απαντώντας σε ερωτήσεις γύρω από την εξοικονόμηση ενέργειας.

Που μπορείτε να συμμετέχετε;

Σε ένα από τα 3 σημεία που θα βρισκόμαστε 10-18 Σεπτεμβρίου:

  • Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης – 10-18 Σεπτεμβρίου, στο Περίπτερο 10, Θέση 32
  • Στην Πλατεία Αριστοτέλους τα Σαββατοκύριακα – 10-11 Σεπτεμβρίου και 17-18 Σεπτεμβρίου
  • Και φυσικά όπως πάντα, στο κατάστημα της στην Ελ. Βενιζέλου 18 στο κέντρο της πόλης!

Πως μπορείτε να αυξήσετε τις συμμετοχές σας;

Θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε επιπλέον 10 συμμετοχές, εάν επισκεφθείτε ένα ακόμα σημείο της nrg στην πόλη! Σε κάθε σημείο που επισκέπτεστε επιπλέον, παίρνετε άλλες 10 συμμετοχές και πολλαπλασιάζετε την πιθανότητα να κερδίσετε 1.000€ μετρητά την ημέρα!

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

ADVERTORIALS

26.9.2022 10:36 πμ

  Η νέα τεχνική HoLEP, που δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα της υπερπλασίας του προστάτη, παρουσιάστηκε στους ουρολόγους που συμμετείχαν σε διεθνές συνέδριο στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.   «Φιλοξενούμε σήμερα τις εργασίες διεθνούς του συνεδρίου εξέλιξης εκπυρήνισης προστάτη

ADVERTORIALS

23.9.2022 3:17 μμ

Σημαντική προσθήκη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης η απόκτηση του 18χρονου τερματοφύλακα ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Απέδωσαν καρπούς οι εμφανίσεις του Ευάγγελου Τρίγκατζη στη βασική ενδεκάδα της Κ19 του Άρη, «αναγκάζοντας» τον Απόλλωνα Πόντου να τον εντάξει στο δυναμικό

ADVERTORIALS

20.9.2022 11:42 πμ

  Θεσσαλονίκη, 19.09.2022 – Η interworks.cloud με τους συνεργάτες της, 360 Holistic Solutions, Protogramma Informatics και Wisetech, είχαν δυναμική παρουσία στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ.) που μόλις ολοκληρώθηκε και κατά τη διάρκειά της (10-18 Σεπτεμβρίου) είχαν ως στόχο να

ADVERTORIALS

12.9.2022 10:01 πμ

  Η στρατηγική της Ε.Ε. για τη δραστική μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2) μέσα από την Πράσινη Συμφωνία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις ορυκτές πρώτες ύλες, όπως ο χαλκός, το κοβάλτιο και το λίθιο. Σε έρευνά του, ο

ADVERTORIALS

8.9.2022 11:46 πμ

  THE EDGE OF TOMORROW – ENDOSCOPIC CARDIAC SURGERY Στη  Θεσσαλονίκη το 1ο Παγκόσμιο Forum για την Ενδοσκοπική Καρδιοχειρουργική Η πρώτη παγκόσμια επιστημονική συνάντηση των πλέον διακεκριμένων ενδοσκόπων καρδιοχειρουργών και καρδιολόγων από όλο τον κόσμο, θα πραγματοποιηθεί στις 9 & 10 Σεπτεμβρίου 2022, στο Μέγαρο

ADVERTORIALS

7.9.2022 11:18 πμ

  Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ συμμετέχει δυναμικά στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και την ACADEMIA, προσφέροντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες της να ενημερωθούν για όλα τα προγράμματα σπουδών σε 12 τομείς και περισσότερες από 85 σύγχρονες ειδικότητες.   Ακαδημαϊκό και διοικητικό

thess

Επικαιρότητα

ΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

26.9.2022 1:18 μμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή