Αρχική / ADVERTORIALS / Στο Mediterranean Cosmos ο αξιοθαύμαστος θαλάσσιος κόσμος της συναρπαστικής έκθεσης «Πλάσματα & Μυστήρια του Βυθού»

ADVERTORIALS

21/10/2021 1:43 μμ

Στο Mediterranean Cosmos ο αξιοθαύμαστος θαλάσσιος κόσμος της συναρπαστικής έκθεσης «Πλάσματα & Μυστήρια του Βυθού»

θα ανακαλύψετε όλα εκείνα τα υπέροχα και ασύλληπτης ομορφιάς πλάσματα που βρίσκονται στον αχαρτογράφητο κόσμο των ωκεανών.

Στο Mediterranean Cosmos ο αξιοθαύμαστος θαλάσσιος κόσμος της συναρπαστικής έκθεσης «Πλάσματα & Μυστήρια του Βυθού»

Γράφει thessnews

 

Από την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου έως και την Τρίτη 2 Νοεμβρίου θα φιλοξενείται στο Mediterranean Cosmos η μοναδική έκθεση «Πλάσματα & Μυστήρια του Βυθού», στην οποία θα ανακαλύψετε όλα εκείνα τα υπέροχα και ασύλληπτης ομορφιάς πλάσματα που βρίσκονται στον αχαρτογράφητο κόσμο των ωκεανών.

Ορισμένα από αυτά τα πλάσματα είναι τεράστια….κάποια άλλα ιδιαίτερα μυστηριώδη, άλλα είναι πολύ επικίνδυνα. Όλα τους όμως ανήκουν στους ωκεανούς και αποτελούν θαύματα του λεγόμενου «μπλε πλανήτη». Όλοι, ανεξαιρέτως ηλικίας, θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν μερικά από τα μυστικά του βυθού, καθώς και να δουν από κοντά εκπληκτικά εκθέματα, που ανήκουν στα πιο εντυπωσιακά, παράξενα και κάποιες φορές επικίνδυνα πλάσματα και τα οποία φτάνουν σε ύψος ακόμα και τα πέντε μέτρα.

Ακόμα, στους επισκέπτες θα δοθεί η ευκαιρία να δουν μία από τις μεγαλύτερες συλλογές της Κεντρικής Ευρώπης με σαγόνια και δόντια καρχαριών από όλο τον κόσμο, όπως επίσης και ενός προϊστορικού καρχαρία μεγαλόδοντα, ένα έκθεμα του οποίου η ηλικία αγγίζει πολλά εκατομμύρια έτη πίσω.

Επιπλέον, η όμορφη των ωκεανών, η Βόρεια Μπελούγκα από τα κρύα νερά της Αρκτικής θα συναντηθεί με τη «Φάλαινα δολοφόνο», ενώ αντίστοιχα, το Γιγαντιαίο Καλαμάρι, ένα από τα μεγαλύτερα ασπόνδυλα ζώα του πλανήτη μας, θα βρεθεί με τον Καρχαρία – Τίγρη.

Φυσικά, μέσα από όλη αυτή την εμπειρία, οι επισκέπτες θα συλλέξουν ποικίλες πληροφορίες και fun facts για τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούν και συμπεριφέρονται, αναπαράγονται και ωριμάζουν, αλλά και τη σωματική τους διάπλαση και τις διατροφικές τους συνήθειες.

Η έκθεση που λαμβάνει χώρα στους κοινόχρηστους χώρους του εμπορικού κέντρου, απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών τα οποία επιθυμούν να απολαύσουν ένα θέαμα μοναδικό στο είδος του, με εντυπωσιακά εκθέματα, καθώς και να οικειοποιηθούν με τα πιο ξεχωριστά και ιδιαίτερα πλάσματα της θάλασσας.

 

Ο μοναδικός και μυστήριος κόσμος του βυθού σας περιμένει να τον ανακαλύψετε
στο Mediterranean Cosmos.

Η έκθεση «Πλάσματα & Μυστήρια του Βυθού»
είναι διαθέσιμη για το κοινό κατά τις ώρες λειτουργίας του εμπορικού κέντρου:

Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-21:00 και Σάββατο 10:00-20:00

                                                          Είσοδος ελεύθερη

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

/ Δείτε ακόμα

ADVERTORIALS

30.11.2021 10:45 πμ

EnvironmentYou: Διεθνής Εκπαιδευτική Επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη για την ενίσχυση της ενεργού συμμετοχής των δικαιούχων και την προώθηση της αλληλεπίδρασης μεταξύ όλων των συμμετεχόντων, που διοργάνωσε το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας την περίοδο 12-15 Οκτωβρίου 2021.     Το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας

ADVERTORIALS

26.11.2021 10:16 πμ

Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου Δύο, Easy-Education διοργανώνουν και υλοποιούν εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενα σεμινάρια συνολικής παρακολούθησης 400 & 800 ωρών ΜΕ ΝΕΑ ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Τα τμήματα 400 ωρών 3μηνης προσφέρονται στα 150€ έναντι της αρχικής τιμής 450€ ή στα 100€ για μαθητές που ήδη έχουν

ADVERTORIALS

22.11.2021 12:23 μμ

  Το Γαλλικό Ινστιτούτο στην 18η Διεθνή Έκθεση Βιβλiου Θεσσαλονiκης, 25-28 Νοεμβρiου 2021 Το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονiκης συμμετέχει στην 18η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, το μείζον εορταστικό και λογοτεχνικό γεγονός που επιστρέφει φέτος, από τις 25-28 Νοεμβρίου 2021, στον φυσικό

ADVERTORIALS

22.11.2021 11:31 πμ

Του Βασίλη Πρασσά, Συμβούλου Εργασιακών Θεμάτων Epsilon Net Διαπιστώνω το τελευταίο 2μηνο μια έντονη κινητικότητα με δηλώσεις και εξαγγελίες γύρω από το θέμα του Κατώτατου Μισθού ενώ σε σημερινές του δηλώσεις ο τ. Υπουργός Εργασίας κος Βρούτσης αναφέρθηκε στην μεγάλη

ADVERTORIALS

18.11.2021 4:11 μμ

  Στα σούπερ μάρκετ Μασούτης, μέχρι 27 Νοεμβρίου, με αγορές άνω των 60€ με τη mascard, σε μία απόδειξη, οι καταναλωτές έχουν το μεγάλο προνόμιο να κερδίζουν 10% επιστροφή της αξίας των αγορών τους σε δωροεπιταγές για τις επόμενες αγορές τους.

ADVERTORIALS

18.11.2021 3:36 μμ

ΑΠΟΚΤΗΣΕ PROFICIENCY & LOWER. Υψηλό ποσοστό επιτυχίας στις εξετάσεις!! Αναγνωρισμένο πιστοποιητικό ΑΓΓΛΙΚΩΝ.   Συμμετοχές έως 23 Νοεμβρίου 2021.   Σίγουρο & ασφαλές πιστοποιητικό Αγγλικών με την εγγύηση των εκπαιδευτικών υπηρεσιών που παρέχει το κέντρο δια βίου μάθησης Easy Education. Ποσοστό

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή