Αρχική / ADVERTORIALS / Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο θερμός – παγούρι για εσάς

ADVERTORIALS

14/06/20223:28 μμ

Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο θερμός – παγούρι για εσάς

Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο θερμός – παγούρι για εσάς

Γράφει thessnews

Καλοκαίρι με δροσιά! Τώρα που καλοκαίριασε αναζητούμε απεγνωσμένα σκιά και δροσιά. Ιδίως στις διακοπές, μερικές σταγόνες δροσιάς από ένα κρύο ρόφημα αποτελούν σίγουρα την όαση που όλοι επιζητούμε.

Ένα ισοθερμικό παγούρι είναι η ιδανική λύση για όλες τις εποχές. Αρχικά θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε ποια θα είναι χρήση για την οποία προορίζεται. Συγκεκριμένα, το θέλετε για το γραφείο, για την γυμναστική, να το έχετε συνεχόμενα στις μετακινήσεις σας ή στην εκδρομή; τότε τα παρακάτω tips θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε για την κατάλληλη επιλογή σας.

save the aegean logo

 

Τι πρέπει να γνωρίζετε για να επιλέξετε το ιδανικό παγούρι

Τα πιο οικονομικά θερμός παγούρια είναι τα αλουμινίου και τα πλαστικά, ωστόσο υπάρχουν ισοθερμικά δοχεία από ανοξείδωτο ατσάλι, καθώς και από γυαλί που είναι εξαιρετικής ποιότητας.
Στην επιλογή ενός καλού θερμός μια συμφέρουσα λύση θα αποτελούσε το παγούρι από ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο είναι οικονομικό, ελαφρύ και οικολογικό. Ανήκουν στην κατηγορία των πιο υγιεινών παγουριών μετά τα γυάλινα. Είναι πολύ ανθεκτικά, καθώς χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, δεν σπάνε εύκολα και είναι ιδιαίτερα ασφαλή κατά τη χρήση τους.

 

Save the Aegean 2

 

Όποια και αν είναι η απόφασή σας σίγουρα καλό θα είναι ένα θερμός να πληροί τα παρακάτω κριτήρια:

 

Άριστη ποιότητα κατασκευής: Τα παγούρια από ανοξείδωτο ατσάλι τύπου 18/10 να είναι απαλλαγμένα από ουσίες BPA ή επιβλαβείς ενώσεις, που να μην συγκρατούν μυρωδιές και να προσφέρουν 100% αναλλοίωτη γεύση στα ροφήματα, το νερό ή τον καφέ.

 

Διατήρηση θερμοκρασίας: Χάρη στο διπλό τοίχωμα που δρα ως μόνωση διατηρεί τα υγρά κρύα για 24 ώρες και ζεστά για 12 ώρες.

 

Να είναι 100% στεγανό: Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για άτομα που είναι εν κινήσει συνεχώς ή για δραστήριους τύπους που λατρεύουν την γυμναστική, τις εκδρομές, το ποδήλατο και τις πεζοπορίες ώστε να είναι ασφαλές στη μεταφορά του.
Μέγεθος: Να έχει το επιθυμητό μέγεθος ανάλογα τον σκοπό που θα προορίζεται. Για αθλητικές δραστηριότητες χρειάζεται να έχει μεγάλη χωρητικότητα, παγούρι νερού πάνω από 500 ml με 750 ml, ενώ για τον καφέ σας στο γραφείο θα χρειαστείτε μικρότερο μέγεθος 330 ml με 500 ml. Υπόψιν, όσο περισσότερο περιεχόμενο χωράει τόσο πιο βαρύ είναι στη μεταφορά του.
Να είναι οικολογικού χαρακτήρα: Να ανακυκλώνονται 100% ώστε να μην επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Η επιλογή του θερμός είναι καθαρά προσωπική υπόθεση, αφού αποτελεί ένα αξεσουάρ που το κουβαλάμε διαρκώς μαζί μας “παντός καιρού”.

Με την επιλογή θερμός της εταιρείας Estia που βγαίνει σε διάφορα μεγέθη, σχέδια και χρώματα της αρεσκείας σας, συνεισφέτε σε ένα καλύτερο αύριο με καθαρότερες θάλασσες και στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος που προκαλεί η καθημερινή μας ζωή στον πλανήτη, μέσω του οργανισμού Αρχιπέλαγος – Save the Aegean.

Save the Aegean(1)

 

Για τους λάτρεις της φύσης, της εκδρομής ή της άθλησης το ισοθερμικό παγούρι νερού Travel flask βολεύει να το κουβαλάνε πάνω τους χάρις το ελάχιστο βάρος και το ειδικό clip/γάντζο που διαθέτουν.

Για όσους ο καφές είναι προέκταση του χεριού τους, θα λατρέψουν τα travel coffee cup θερμός καφέ που περιλαμβάνουν εσωτερικό καλαμάκι και βγαίνουν σε απίστευτα χρώματα, ώστε να απολαμβάνουν και να εντυπωσιάζουν ταυτόχρονα!

 

Τέλος, για τις προσωπικότητες του take away που θέλουν να απολαμβάνουν το ρόφημα τους σε ποτήρι coffee mug, με τα επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια καφέ που διαθέτουν διπλά τοιχώματα για να διατηρούν τη θερμοκρασία, παράλληλα συμβάλουν στην μείωση απόρριψης πλαστικών ποτηριών στο περιβάλλον.

Ζητήστε να σας φτιάξουν τον καφέ στο ποτήρι σας!

 

0002133_save-the-aegean2 11.55.26 πμ

 

Αφού αποκτήσετε το αγαπημένο και καλύτερο θερμός για εσάς, μη ξεχάσετε να το συντηρείτε για να σας μείνει αναλλοίωτο για χρόνια. Με τη βούρτσα καθαρισμού θερμός διατηρούνται καθαρά και σε πολύ καλή κατάσταση. Μπορεί να εισχωρήσει στο εσωτερικό του θερμός απομακρύνοντας υπολείμματα και μικρόβια εύκολα από τα τοιχώματα και τον πάτο του παγουριού. Μαζί με τα αξεσουάρ που τα συνοδεύουν είναι ακόμα πιο εύκολη η αντικατάσταση των αναλωσίμων (καλαμάκια ανοξείδωτα και σιλικόνης σε διάφορα μεγέθη).

 

Τι παγούρι προτιμάτε εσείς;

Εάν σας βοήθησε το άρθρο να επιλέξετε το δικό σας ισοθερμικό μπουκάλι ή ποτήρι, μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας στα social media.
Διαλέξτε το ιδανικό θερμός που θα σας χαρίζει δροσιά το καλοκαίρι και ζεστασιά το χειμώνα, από την Gas24.
Επιμέλεια: Κουιμτσίδου Νένα

Save the Aegean 3

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

/ Δείτε ακόμα

ADVERTORIALS

28.3.20242:55 μμ

  Κάθε φορά που αλλάζει η εποχή και ιδίως όταν έρχεται η άνοιξη και το καλοκαίρι, νιώθουμε μία έντονη ανάγκη να αλλάξουμε την διακόσμηση του χώρου μας και να προσθέσουμε ζωηρά χρώματα. Με αυτόν τον τρόπο φτιάχνει η διάθεσή μας

ADVERTORIALS

27.3.202411:24 πμ

  Εν όψη των μελλοντικών προσλήψεων σε Δημόσιο και ΑΣΕΠ , είναι καίριας σημασίας η παρακολούθηση σεμιναρίων που μοριοδοτούν την εκάστοτε προκήρυξη. Το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. σε συνεργασία με την Easy Education προσφέρει 20 τίτλους εξ αποστάσεως προγραμμάτων που μοριοδοτούν

ADVERTORIALS

22.3.202410:01 πμ

  H Greenvolt Next και η Globalsat, στο πλαίσιο της Forward Green και Renewable EnergyTech, κορυφαίας έκθεσης για την πράσινη και έξυπνη ενέργεια, παρουσίασαν πρωτοποριακές λύσεις για την ενεργειακή μετάβαση των επιχειρήσεων.   Η Greenvolt Next, για δεύτερη χρονιά, είχε

ADVERTORIALS

20.3.202410:57 πμ

  Νέα ή παράλληλη σταδιοδρομία ως εκπαιδευτής ενηλίκων. Και το μεγάλο ερώτημα που απασχολεί όλους τους εν δυνάμει εκπαιδευτές ενηλίκων. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΘΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;  Στις παραπάνω δομές μοριοδοτούνται οι επιμορφώσεις.

ADVERTORIALS

14.3.20243:27 μμ

  Τελευταία ευκαιρία να λάβετε πιστοποιητικό εξετάζοντας μόνο τα 2 skills σας σε Listening & Reading με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής έως και 30 Ιουνίου 2024. Έπειτα πολλών αντικρουόμενων αναρτήσεων, η Easy Education σάς ανακοινώνει επίσημα πως κατόπιν απόφασης του ΑΣΕΠ

ADVERTORIALS

12.3.202412:48 μμ

  Η αντίληψη ότι η μεταλλευτική δραστηριότητα δύναται να λειτουργήσει ως τροχοπέδη στην ισόρροπη ανάπτυξη μιας περιοχής, τείνει να καταρριφθεί και η περίπτωση της Ελληνικός Χρυσός και η άρρηκτη σχέση της με τον Δήμο Αριστοτέλη, αποτελεί ένα εύγλωττο παράδειγμα προς

thess

Επικαιρότητα

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

28.3.20249:35 μμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή